Contact - activare sau reactivare cont - ajutor autentificare

In jos

Contact - activare sau reactivare cont - ajutor autentificare Empty Contact - activare sau reactivare cont - ajutor autentificare

Mesaj Scris de Irina la data de Dum Mar 19, 2017 6:09 pm

FORMULARUL DE CONTACT

Pentru a semnala o problemă sau pentru a cere ajutor, transmiteti un mesaj folosind formularul de contact pe care vi-l punem la dispozitie.
Pentru a accesa acest formular, faceti clic pe butonul Contact, aflat în linia de linkuri de la baza forumului.

Contact - activare sau reactivare cont - ajutor autentificare Firesh14

Aveti la dispozitie si un buton in meniul forumului.

Contact - activare sau reactivare cont - ajutor autentificare Firesh15

Va rugam sa folositi formularul de contact pentru problemele întâmpinate în cazul în care:
- nu vă puteti autentifica pe forum din diverse motive;
- nu vă descurcati sa creati un cont pe forum;
- întâmpinati probleme în activarea unui cont pe forum;
- sinteti deja membru, dar intimpinati probleme privind conectarea in contul dumneavoastra;
- sinteti deja membru, aveti o nevoie de ajutorul unui administrator, dar nu aveti numarul minim de 10 mesaje pentru a transmite mesaje private;
- ati fost membru, dar contul v-a fost sters din lipsa de activitate;
- sinteti un potential sponosr si doriti sa luati legatura cu noi fara a va inregistra in forum.

Mesajele de tip spam, cele care se adreseaza altor membri ai forumului decit administratorii si reclamele nu vor fi luate in considerare.

Atentie! Mesajele generate prin formularul de contact ajung direct la administratorii forumului!
Suntem aici pentru a vă ajuta în problemele mai sus mentionate. Pentru ca nu este intotdeauna un administrator online, este posibil ca problema dumneavoastra sa nu fie rezolvata pe loc. Va rugam nu va pierdeti rabdarea si sa nu trimiteti mai mult de un mesaj pentru aceeasi situatie.

Vă multumim pentru întelegere si sperăm să întâmpinati cât mai putine probleme!

Echipa Goblenul pentru toti.
Irina
Irina


Sus In jos

Contact - activare sau reactivare cont - ajutor autentificare Empty Activare cont

Mesaj Scris de Irina la data de Dum Mar 19, 2017 6:33 pm

ACTIVARE CONT - MEMBRU NOU

Pentru a putea sa scrieti mesaje in forum trebuie sa va activati contul dupa inregistrare.
Daca in 24 de ore nu primiti mesajul de activare prin e-mail, in folderul Inbox, verificati si in spam. Daca nici acolo nu apare, folositi formularul de contact pentru a solicita administratorilor sa va activeze contul manual.
Succes!  Pupici

Atentie!
- Daca nu va activati contul in 5 zile, vom considera ca v-ati inscris din greseala si vom sterge contul, pentru a face din nou disponibil numele de utilizator.
- Daca ati intirziat cu activarea contului si acesta a fost sters intre timp, la accesarea linkului de activare veti primi un mesaj care va spune ca numele de utilizator nu exista.
- Daca v-ati activat contul si nu ati scris nici un mesaj in primele 2 saptamini de la inregistrare, vom considera ca v-ati inscris din greseala si vom sterge contul, pentru a face din nou disponibil numele de utilizator. In acest caz, la conectare veti primi un mesaj care va spune numele de utilizator introdus nu exista sau este inactiv.

Daca v-a fost sters contul si intre timp nu s-a inregistrat nimeni cu numele de utilizator pe care l-ati ales prima data, puteti sa va reinregistrati cu acelasi nume.
Irina
Irina


Sus In jos

Contact - activare sau reactivare cont - ajutor autentificare Empty Reactivare cont

Mesaj Scris de Irina la data de Dum Mar 19, 2017 6:49 pm

REACTIVARE CONT DEVENIT INACTIV

Daca ati lipsit mai mult timp si nu puteti sa va conectati, nu trebuie sa va speriati! Nu inseamna in mod necesar ca administratorii v-au sters contul. Ne ingrijoram cind lipsiti, ne intrebam ce probleme va tin departe, dar nu stergem conturile membrilor care au avut activitate.
Daca nu v-ati mai conectat pe contul dumneavoastra de mai multe luni, este posibil ca forumul sa nu va recunoasca numele de utilizator sau parola. Dupa completarea formularului de conectare, forumul va spune ca utilizatorul introdus nu exista sau este inactiv.
Aceasta problema nu se datoreaza administratorilor forumului si nu poate fi rezolvata de acestia! Forumul, analizind activitatea dumneavoastra, considera ca sinteti inactivi si va dezactiveaza automat contul. Nu cunosc exact dupa cit timp conturile devin inactive, mie mi s-a intimplat dupa citeva luni intr-un alt forum.

Pentru reactivarea contului trebuie sa procedati la recuperarea parolei, folosind link-ul "Mi-am uitat parola", din formularul de conectare.

Contact - activare sau reactivare cont - ajutor autentificare Firesh16

Indata ce ati primit o noua parola prin e-mail, este necesar sa va conectati in forum, folosind adresa de e-mail sau numele dumneavoastra de utilizator si parola noua. Veti vedea imediat un mesaj care va anunta ca v-a fost reactivat contul.
Imediat dupa conectare, va recomandam sa accesati profilul personal si sa modificati parola transmisa automat cu una proprie. Vi se vor cere parola actuala (cea primita prin e-mail) si parola noua - pe care o alegeti acum si pe care trebuie sa o reintroduceti si in cimpul Confirmare parola.

Contact - activare sau reactivare cont - ajutor autentificare Firesh17

Daca si dupa ce ati urmat acesti pasi intimpinati probleme de conectare, va rugam sa contactati adiministratorii, folosind formularul de contact. Cu aceasta ocazie, este bine sa oferiti amanunte complete cu privire la problema intimpinata.
Irina
Irina


Sus In jos

Contact - activare sau reactivare cont - ajutor autentificare Empty Re: Contact - activare sau reactivare cont - ajutor autentificare

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum