Piacel

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Piacel Empty Piacel

Mesaj Scris de Petro la data de Mier Apr 01, 2009 8:30 am

Mi-am permis, draga Irina, sa deschid eu galeria domnului Piacel si sper sa ne incante cu lucrarile sale cat mai curand
Apreciem faptul ca ieri ati parcurs toate galeriile membrilor si ati lasat la fiecare mesaje care incurajeaza si care te ating la suflet
Petro
Petro


http://www.saracreationsblog.blogspot.com

Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de piacel la data de Vin Apr 03, 2009 10:07 pm

I N D R U M A R ,
Draga vizitatorulu,
Inainte de patrunderea in galeria propriu-zisa as dori sa fac cateva precizari pentru o mai buna intelegere a prezentarii acesteia.Astfel:
Autorul prezentei galerii a dorit ca expunerea lucrarilor in galerie sa corespunda cu cronologia executarii lor.I s-a parut firesc intrucat aceasta corespunde (cu mici exceptii) cu evolutia sa ca executant : de la simplu la complex, de la grosier la fin, de la brut la rafinat.
La prezentarea fiecarei lucrari s-a urmarit sa se detalieze aspectele: titlul lucrarii, firma producatoare a modelului,sursa initiala care a stat la baza realizarii modelului,tipul de punct folosit,dimensiuni,numar culori si informatii despre rama. Acolo unde unul sau mai multe detalii lipsesc trebuie inteles ca autorul nu le detine.Sunt si unele cazuri in care s-a considerat ca din punct de vedere informativ este bine sa se ofere si alte detalii in plus.
La finele galeriei apar si 5 imagini de grup.Autorul nu a intentionat prin aceasta sa dea impresia unei galerii mai mari decat este.Singurul motiv este acela ca in cele cateva situatii prezentate, aranjamentele confera un minim grad de satisfactie.Restul lucrarilor,in proportie de 80%,sunt expuse pe pereti dar ,desi luate individual ele plac,aranjarea lor in grup lasa mult de dorit.
La realizarea imaginilor au fost intampinate dificultati de iluminat, si aceasta nu din cauza blitzului, a luminii naturale sau a celei artificiale.A fost dificil de gasit un unghi optim in care reflexia luminii de catre sticla tabloului sa nu afecteze decisiv asupra calitatii si mai ales a claritatii imaginii.Din aceasta cauza sunt cateva expuneri la care s-a optat pentru o imagine cat de cat clara chiar daca lucrarea expusa a avut o deformare apreciabila(datorita unghiului de filmare).
In modul in care s-a gandit si conceput aceasta prezentare este posibil ca, atat datorita dimensiunilor ei cat si faptului ca autorul lucreaza incet cu calculatorul, expunerea sa nu poata fi finalizata intr-o zi,ea urmand a fi continuata in ziua urmatoare.Inaceasta situatie autorul adreseaza rugamintea la toti membrii colectivului sa nu intervina, deoarece aceasta ar putea afecta intr-un grad mai mare sau mai mic asupra caracterului unitar care s-a incercat sa se dea galeriei.Sesizarea finalului expozitiei va fi foarte posibila intrucat autorul va fi cat se poate de explicit in acest sens, chiar daca nu o va spune in mod direct.
piacel
piacel


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de piacel la data de Vin Apr 03, 2009 10:20 pm

Bine ai venit,vizitatorule, iubitorule de frumos,in galeria mea.Sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor tale.Sper sa nu te dezamagesc si sa nu regreti timpul petrecut aici.Permite-mi, ca semn de bun venit ,sa-ti ofer un buchet de frezii!Piacel 20hamgo
piacel
piacel


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de piacel la data de Vin Apr 03, 2009 11:18 pm

Mi-am dorit pentru mine, pentru cei din familie, pentru cei ce-mi pasesc pragul, si acum,mai nou,pentru cei ce-mi viziteaza galeria,sa creez prin intermediul goblenurilor facute, o ambianta feerica,de basm Una care s-ar putea descrie poate....
Spune-se c-a fost odata
cum n-a fost nicicand sub soare
un taram uitat de lume
omirifica splendoare.
Au venit de pretutindeni
scriitori, poeti - vezi bine -
fiecare dorind primul
imn splendorii sa inchine.
Dar spre marea lor uimire
toti pareau a nu sti scrisul
si-n mister adanc ramas-a
feeria,paradisul!
aceasta ca sa citez dintr-o poezie proprie(asa cum e si galeria, nu-i asa?)
Dar...intrucat vorbe se pot spune multe iar galeria mi-a fost deschisa (multumesc Petronela) mai ales pentru fapte, atunci sa trecem la ele.Pentru inceput va prezint lucrarea mea de debut(1977), piatra de incercare prin care am dorit sa-mi raspund la intrebarea:vreau sau nu sa fac goblen? E un peisaj preluat cu lupa (impreuna cu alte 7-8 lucrari) dintr-o revista nemteasca.Are 16 puncte/cm2(4x4), puncte realizate in cruciulita, dimensiuni 71x55 cm,21 culori. A fost inramat si expus. De foarte mult timp a fost detronat de o surata de-a ei (acelasi model) cu o finete si o cromatica mai reusita
Piacel Wk09ax
Urmatoarea lucrare Doi pitigoi are aceeasi sursa ca precedentul model,rezolutie tot 16 puncte/cm2,cruciulite,dimensiuni 33x15 cm si 10 culori.Este prezentat impreuna cu doua lucrari facute de mama mea in 1938.Le prezint aici ca omagiu adus celei care m-a invatat manuirea acului.Diferentierea intre lucrari e simpla, atat dupa stil cat si dupa culoarea urzelii . Lucrarile zac in dulap impreuna cu precedentul
Piacel 20gz8rd
Tot din acea perioada, si cu acelasi stil de lucratura, sunt si cele doua lucrari benzi florale ,prezentate mai jos.Dimensiunile fiecaruia sunt 50x14 cm cu 18 culori.Restul detaliilor tehnice sunt identice ca la lucrarile anterioare,inclusiv destinatia.Piacel Mt0a4n
piacel
piacel


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de piacel la data de Sam Apr 04, 2009 12:05 am

Dupa aceste lucrari, am abandonat definitiv cruciulita( ea a mai fost folosita doar in decoratiuni: mileuri fete de masa etc) adoptand punctul de goblen sau "petit point"-ul cum i se mai spune.In toate lucrarile care au urmat doar el a fost folosit, de la o etapa la alta s-a schimbat doar marimea lui(functie de urzeala) nu si forma.
A urmat ,revenire la modelul de debut,lucrat acum pe o urzeala cu 49 puncte/cm27x7), dimensiuni 36x30 cm , 27 culori.Rama este din lemn furniruit, productie proprie.Piacel 2lwkw3p
Urmeaza doua lucrari Ikebana (acelasi model ,cromatica fiind putin schimbata) unul se afla la mine ,celalalt l-am daruit fiicei mele.Sursa de model este identica,pe 49 pc/cm2,dimensiuni 20,5x30,25 culori.Unul are rama din lemn furniruit,celalalt din lemn lacuit. Piacel 2qm19wwPiacel 2yw70hf
piacel
piacel


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de piacel la data de Sam Apr 04, 2009 12:53 am

Urmeaza 3 miniaturi peisagistice cu aceeasi sursa de model si lucrate asemanator,avand dimensiunile de 10x18 cm cu rama moderna din material plastic(in viitor voi folosi prescurtarea MP) si passpartou(in viitor voi folosi pp) de carton.Neconcordanta dintre lucratura(mai veche)si rama (mai noua) se explica prin faptul ca ele au fost inramate relativ recent.
Piacel 2narx4w
Piacel 2jf0n6c
Piacel 2z54u54
Maini in rugaciune ,model de imprumut ( faceam schimb de modele intre noi goblenistii de atunci), urzeala 7x7, dimensiuni 12,5x18, 9 culori,rama din lemn lacuit.
Piacel 2uqgmbq
Un goblenas cu tema materna ,model de imprumut, urzeala 7x7, dimensiuni12,5x18, 13 culori,rama lemn lacuit.
Piacel 29pqk3b
Isus cu coroana de spini ,model de imprumut, urzeala 7x7, dimensiuni 11x17 cm, 11 culori, rama din lemn lacuit.
Piacel X3ac0m
Maica Domnului ,model de imprumut, urzeala 7x7, dimensiuni 19x31 cm, 17 culori, rama din lemn lacuit.
Piacel 2re6pon
Urmatoarele doua imagini prezinta lucrari in acelasi stil,incepute si abandonate,fara nici o sansa de a fi reluate.
Piacel 2jewzyc
Piacel 9hmh02
piacel
piacel


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de piacel la data de Sam Apr 04, 2009 1:54 am

Ghirlanda cu maci ,model preluat din revista nemteasca,urzeala 7x7, dimensiuni 10,5x55, 9 culori rama din lemn lacuit.
Piacel 2h3a2qf
Buchet de flori ,model de imprumut, urzeala 7x7, dimensiuni 20x30 cm, 13 culori ,rama din lemn lacuit.
Piacel Bebg9h
Alegorie ,model de imprumut ,urzeala 7x7, dimensiuni31,5x28 cm, 13 culori ,rama ingusta MP pp carton.
Piacel X4lrnc
Dupa realizarea acestui ultim goblen am abandonat urzeala de 49 puncte/cm2 (7x7) optand pentru una mai fina cu 100 puncte/cm2(10x10).Voi mai revani la (7x7) o singura data .Voi preciza aceasta la momentul potrivit.
Am lucrat apoi Generalii lui Napoleon ,model de la GoblenSet, dimensiuni 23x19,5, 20 culori, rama simpla MP pp carton.
Piacel 30at3qx
Baiatul in albastru ,Model de la GoblenSet dupa o pictura a lui Thomas Gainsborough, dimensiuni 31x21,5, 18 culori, rama simpla MP pp carton.
Piacel 28u0nl1
Se intampla in vara anului 1991. Am primit vizita unui unchi de-al sotiei din USA care , stiindu-ma pasionat pentru goblen, mi-a adus un chit intitulat Seara de iarna. Este singurul goblen pentru care am revenit la urzeala de 49 puncte/cm2.Dimensiuni 11x14 cm, 12 culori, rama simplaMP pp carton.
Piacel Vzwiom
Intre gazde si oaspetii de peste ocean au avut loc ,fireste, multe schimburi de amabilitati.Mentionez si prezint mai jos un Zapis (100x24 cm) intocmit intru aducere aminte.
Piacel 28stp2p
Piacel Ofdjee
Piacel Iekor7
Au fost detalii pentru a facilita lecturarea.Iata si imaginea lui intreaga:
Piacel 33mmtxy
piacel
piacel


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de hyaviv la data de Sam Apr 04, 2009 2:26 am

Draga Piacel...te felicit pentru frumoasa galerie si pentru minunatele cuvinte folosite atat la deschidere cat si la prezentarea lucrarilori...
hyaviv
hyaviv


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de piacel la data de Sam Apr 04, 2009 3:55 am

A urmat o pauza de 11 ani (1992-2003) ca urmare a lipsei timpului necesar si aceasta atat datorita problemelor de serviciu cat si de cele de familie ( nu fac un secret din acestea, dar nu ccred ca e locul si momentul potrivit) Totusi in aceasta perioada am mai avut doua tentative de goblen.Una reusita ,Chinezoaica ,model de imprumut ,19,5x13 cm, 17 culori,rama lemn lacuit.
Piacel 2mgwjeb
Alta nereusita,prezentata mai jos.
Piacel 1537db6
Din primavara anului 2003 (eram deja de 1 an pensionar) urmeaza activitatea de goblenit-infloritoare. Am reluat activitatea cu Tigancusa ,model de la Rogoblen, 14x18 cm, 11 culori, rama simpla MP pp carton, lucrare executata in 5 exemplare ,toate facute cadou.
Piacel 143ls7p
A urmat Fata cu cartea ,de la Rogoblen, 16x20 cm,25 culori,rama simpla MP pp carton.
Piacel 2zzmheg
Capela ,de la Rogoblen, 12x16 cm, 7 culori, rama simpla MP pp carton.Piacel O6mm8k
Iarna in padure ,de la GoblenSet, 40x28,5 cm, 18 culori,rama simpla MP ,pp carton.
Piacel J82n1h
Cap de fata ,de la GoblenSet dupa N.Grigorescu, 18x22 cm, 17 culori, rama simpla MP ,pp carton.
Piacel Iefsqo
Corabii in furtuna , de la GoblenSet dupa W.V.Velde, 28x23 cm, 18 culori rama dubla MP.
Piacel Eug1g7
Lac cu mesteceni , de la GoblenSet ,21x27 cm, 24 culori, rama simpla MP, pp carton.
Piacel 2zxt9hi
Fetita cu lacrimi ,de la GoblenSet,13x17 cm, 20 culori, rama simpla MP,pp carton.
Piacel Jsnhfo
Fidelitate ,dela Rogoblen dupa Faine,24x31 cm, 23 culori rama dubla MP.
Piacel 2qjd1dg
piacel
piacel


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de piacel la data de Sam Apr 04, 2009 5:23 am

Au urmat Anotimpurile de la GoblenSet , 18x18 cm, 16-19 culori fiecare, rama simple MP, pp carton.
Piacel 34sotvq
Piacel 2jb0ikj
Piacel 2vsiv7k
Piacel 11snxhk
Fregate in furtuna ,de la Rogoblen, 15x19 cm,20 culori,rama simpla MP, pp carton.
Piacel Oasx82
Ar fi urmat se prezint Madona din argint (Rogoblen, 9x12 cm, 15 culori) lucrare executata in 3 exemplare,toate daruite.Nu am putut procura o poza (poate in viitor). Urmeaza Farmecul iernii de la GoblenSet dupa F. Boucher, 35x27 cm, 22 culori,rama dubla MP.
Piacel 16hl276
Seara de iarna ,de la GoblenSet, 35x23 cm, 22 culori, rama dubla MP.
Piacel 3357bjt
Peisaj din Olanda ,de la GoblenSet dupa H. Burkel, 37,5x19 cm,18 culori,rama dubla MP.
Piacel Do46sx
Buchet cu maci ,de la GoblenSet dupa N. Grigorescu, 16x26 cm,22 culori,rama dubla MP. Lucrare executata in 2 exemplare unul daruit.
Piacel 25qqdjl
Am lucrat apoi Ruga Maicii Domnului ( GoblenSet, 19x26,5cm),lucrare daruita .Nu am o fotografie a ei. Am lucrat apoi Lacramioare de la GoblenSet , 22x15 cm, 14 culori,rama simpla MP pp carton. Lucrare executata in 3 exemplare. Nu am nici unul.
Piacel 2who9hh
Copii cinand ,de la GoblenSet dupa Vautier, 32,5x27,5 cm, 21 culori,rama lata MP, pp carton.
Piacel S1sqs9
piacel
piacel


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de piacel la data de Sam Apr 04, 2009 6:26 am

Am continuat cu Natura cu panselute si evantai ,de la GoblenSet dupa Th. Aman ,32x21 cm, 24 culori, rama simpla MP, pp carton.
Piacel 2j5e2x1
Car cu boi , de la GoblenSet dupa St. Luchian, 32x21 cm,12 culori, rama lata MP, pp carton.
Piacel 153xibl
Urmeaza Concert in parc ,de la GoblenSet dupa F. Boucher, 51x34 cm,21 culori ,rama lata MP, pp carton.Aici fac o mentiune: modelul a fost conceput sa fie lucrat cu doua feluri de puncte, petit point si punct norvegian. Nu am fost multumit de sugestia furnizorului, am prelucrat modelul si l-am cusut doar in petit point.
Piacel R0s8yh
Grota , de la GoblenSet dupa P.P.Roos, 28x33,5 cm, 20 culori, rama dubla MP.
Piacel Vrrjme
Peisaj cu moara ,de la GoblenSet dupa F. Boucher, 32x26 cm, 21 culori, rama dubla MP.
Piacel 2w67wk0
Farmecul trandafirilor ,de la GoblenSet dupa A. Brown-Chittenden, 36x19 cm, 24 culori, rama dubla MP.
Piacel 27zg3ys
Visul fecioarei ,de la GoblenSet dupa O. Gentileschi, 23,5x34,5 cm, 22 culori, rama dubla MP.
Piacel 2r3wih4
Iubire si credinta ,de la GoblenSet, 22x32 cm,23 culori, rama dubla MP.
Piacel 72vdyc
Puterea credintei ,de la GoblenSet ,22x34 cm, 22 culori rama dubla MP.
Piacel 2lqgc6
Apusla far ,de la Goblenset dupa Thomas Kinkade, 36x22 cm,25 culori, rama dubla MP.
Piacel Mmdaft
Peisaj cu cascada ,de la GoblenSet dupa A. Bierstadt, 25,5x34 cm, 19 culori, rama dubla MP.
Piacel M7uqdl
piacel
piacel


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de piacel la data de Sam Apr 04, 2009 7:29 am

Inanul 2007 am intrat in legatura si cu firma Krif din Timisoara. Din acest moment voi lucra modele si de la aceasta firma. Deci am cuset Tarancuta (detaliu) ,de la Krif dupa N. Grigorescu, 9x12 cm, 13 culori, rama simpla MP, pp carton.Model cusut in 9 exemplare ,contra timp ( o luna ), facute toate cadou de 1 Martie.
Piacel Tastop
Peisaj de iarna cu fierarie ,de la GoblenSet dupa H. Burkel,24,5x28 cm, 15 culori,rama dubla MP.
Piacel Fp7dcz
Iarna la Barbizon ,de la GoblenSet dupa I. Andreescu , 28x23,5 cm ,18 culori,neinramat inca.
Piacel 28a1d6r
Micsunelede la GoblenSet dupa M. Fleming, 20x15 cm, 19 culori neinramat.
Piacel 15xuw60
Si o miniatura:Vaza cu trandafiri ,de la Krif dupa Renoir, pe urzeala de 121 puncte/cm2(11x11), 12x14 cm, 24 culori ,neinramat.
Piacel C143s
Ajungand foarte aproape de finalul galeriei prezint cele 5 imagini de grup despre care am amintit la inceputul expunerii.Primul grup, ma multumeste doar prin simetria lui.Probabil grupul se va dizolva curand.
Piacel V6n5zt
Al doilea grup ma multumeste prin armonizare cromatica si de inramare, dar ma nemultumeste ca rezolutie(urzeala 7x7).
Piacel Nwlx81
De al treilea grup sunt relativ satisfacut.
Piacel Sfi55g
Al patrulea grup ma multumeste.
Piacel A1lnip
Sunt satisfacut si de acest ultim grup.
Piacel Qqsfx3
Si, ultima imagine a galeriei ests un goblen in lucru, intitulatAproape de coasta ,de la Krif dupa Aivazovski, rezolutie 121puncte/cm2(11x11),56x47cm,39 culori,evident neterminat,neinramat.
Piacel 20u39fp
Pentru viitor sunt in asteptare 14 chituri de la Krif ( 8-Aivazovski, 5-Grigorescusi 1 Turner),3 de la GoblenSet si 1 de la Rogoblen.Mai dipun si de 5 prelucrari proprii.
piacel
piacel


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de michele la data de Sam Apr 04, 2009 7:37 am

Ce galerie impresionanta. Felicitari pentru rabdare si pentru modelele alese.
michele
michele


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de piacel la data de Sam Apr 04, 2009 7:46 am

Si .... cam atat!
Vizitatorule ,iti marturisesc,ca nu sunt multumit in totalitate de modalitatea in care ti-am prezentatgaleria.Cred ca in multe situatii si locuri se puteau gasi modalitati mai elegante de prezentare. Intrucat,am apreciat ca m-am lasat destul de mult asteptat,am optat in prezentarea galeriei in prima forma de aranjare si exprimare,scurtand timpul de asteptare,in detrimentul unei prelucrari elevate dar care ar fi condus la prelungirea asteptarii. Oricum,eu iti multumesc atat pentru intelegere,cat si pentru rabdarea de a parcurge aceasta galerie Drept zalog al multumirii mele,permite-mi sa-ti ofer o orhidee!
Piacel 2vlru48
piacel
piacel


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de Petro la data de Sam Apr 04, 2009 11:00 am

Draga Piacel, mi-a facut o mare placere sa vizitez, sa admir lucrarile si sa citesc intreaga prezentare.
Galeria ta este impresionanat si sincer iti spun, nu ma asteptam sa ai atat de multe lucrari. Multe din ele sunt si complexe.
Te felicit si te admir!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa lucrezi tot ceea ce ti-ai propus.
Petro
Petro


http://www.saracreationsblog.blogspot.com

Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de Mary la data de Sam Apr 04, 2009 12:23 pm

Am ramas fara cuvinte o colectie ipresionanta iar modul de prezentare e de toata invidia.
O colectie cum m-ai rar intalnesti de toata admiratia. Dupa prezentarea inceputa aseara ma gandeam eu ca o sa urmeze si :no1: o colectie pe masura dar nici chiar asa. Maestre dami voie sa te felicit e o onoare sa te cunosc.
Mary
Mary


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de ileana-cosanzeana la data de Sam Apr 04, 2009 1:17 pm

toate astea sunt cusute intr-o viata?????
Bataie ,am ramasa masca,felicitari!!!!!!! floare
ileana-cosanzeana
ileana-cosanzeana


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de piacel la data de Sam Apr 04, 2009 2:47 pm

Multumesc VIV, MICHELE, PETRO, MARY si ILEANA-COSANZEANA pentru frumoasele cuvinte de apreciere la adresa mea si a galeriei mele (atat de frumoase incat ma antreb daca le merit cu adevarat). Si cuvintele sunt frumoase ,si e bine sa ni le alegem frumoase , intrucat biblia ne spune ca inaintea tuturor lucrurilor "a fost cuvatul"- cuvantul lui Dumnezeu,iubitor si frumos. Oare nu e bine sa ne alegem cu grija cuvintele, ca ele sa nu raneasca si sa aduca intelegere.alinare,multumire si fericire?
Mery draga, rangul de maestru e prea inalt pentru mine.Sunt doar un ucenic al acului.
Ileana-cosanzeana , goblenurile prezentate in galerie (ca si cele doar amintite) nu sunt realizata intr-o viata.Din 1977 si pana acum ....scazand si pauza de 11 ani , nu e chiar o viata! Poate ca secretul e in alta parte. Eu de mic am fost atras si apoi mi-am cultivat dragostea pentru frumos .punand picatura peste picatera in speranta ca odata si odata aceasta se va revarsa, va erupe. Si rezultatele sunt cele pe care le vezi.
Va multumesc inca o data pentru aprecieri.
piacel
piacel


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de Simona D. la data de Sam Apr 04, 2009 3:20 pm

Impresionant ! Atat cantitativ, cat si calitativ ... atat lucrarile, cat si prezentarea. De-as fi barbat mi-as "scoate palaria" dar cum nu sunt ... ridic doar o cupa ;) :no1:
Simona D.
Simona D.


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de duchess la data de Sam Apr 04, 2009 4:10 pm

Impresionanta galerie , am ramas fara cuvinte ! sincere felicitari Piacel ! :no1:
duchess
duchess


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de iulia la data de Sam Apr 04, 2009 5:01 pm

Piacel,ma inclin in fata ta.Sunt o mare pasionata de goblen dar recunosc ca nu ma asteptam din partea unui barbat sa arate atata dragoste si pasiune pentru aceasta activitate pe care o credeam numai a noastra,a femeilor.Esti un exemplu pentru comunitatea noastra de gobleniste si sper ca Dumnezeu sa te tina sanatos sa creezi lucrari cel putin la fel de frumoase si valoroase ca cele ce le-am vazut in galeria ta.Sunt impresionata si felicitarile mele cred ca inseamna mult prea putin pentru cat meriti pentru munca depusa.
iulia
iulia


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de Iarina la data de Sam Apr 04, 2009 7:00 pm

Nu pot sa spun decat WAW !!! Este o galerie impresionanta, in primul rand prin numar si in al doilea rand prin calitate ! E normal ca primele modele sa fie un pic mai stangace, dar admir faptul ca le apreciezi in continuare si le expui alaturi de cele mai noi :D

Modelul de la Krif este foarte reusit si abia astept sa mai vad modele de la ei, mi se par foarte bine prelucrate !

Mult spor la lucru si asteptam sa ne arati si la ce lucrezi acum ...

A, si sa nu uit ramele, super !
Iarina
Iarina


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de Georgeta la data de Sam Apr 04, 2009 7:20 pm

Doamne Dumnezeule, ai o adevarata expozitie acasa. Ai cusut atatea goblenuri cate as coase eu in 5 vieti. Si nu mai vorbesc de modelele pe care le-ai cusut. Toate frumoase, iar unele dintre ele destul de solicitante. Felicitari! Ma bucur ca te avem printre noi.
Georgeta
Georgeta


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de piacel la data de Sam Apr 04, 2009 8:45 pm

SIMONA D., ALINA, IULIA, IARINA si GEORGETA sunteti foarte generoase cu mine,adresandu-mi superlative pe care nu le merit .Eu va multunesc si aici ca mi-ati acordat atentia , parcurgand cu rabdare si intelegere galeria.IARINA, ma intrebi la ce lucrez in prezent.Imi cer scuze ca ,prin modul de prezentare, am lasat sa treaca nesesizat acest aspect. Mea culpa ! Pentru clarificare fac aici precizarea si sublinierea (greu sesizabila in galerie) ca in lucru se afla lucrarea Aproape de coasta ,de la Krif dupa Aivazovski.
Mai fac aici o completare,pentru o scapare pe parcursul expunerii:
lucrarea Fata cu cartea (in unele descrieri apare ca Fata citind), de la Rogoblen este dupa o pictura a lui Jean-Honore Fragonard.
piacel
piacel


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de Vizitator la data de Sam Apr 04, 2009 9:52 pm

SUPERBA COLECTIE. FELICITARI!
Anonymous
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Piacel Empty Re: Piacel

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum