Acum este: Mar Iun 02, 2020 6:40 am

Blogul forumului

 • Anunt & Post-it
 • 08092018
  Buna tuturor!

  In al zecelea an de existenta al formului, iata ca avem si noi expozitie!  :salut:
  Prin bunavointa Bibliotecii Comunale din Teiu, in parteneriat cu Biblioteca Judeteana Arges, din Pitesti, in perioada 24-29 septembrie 2018 - luna aceasta, adica! - avem expozitie de goblen, numita "Goblenul - pictura cu acul"
  Expozitia va avea loc in incinta Bibliotecii Judetene Arges, din Pitesti.

  Participarea este gratuita, cu un numar...

  Scris de Irina - Comentarii: 10 - Vizualizari: 1312
 • 16052017
  Patericul Egiptean incepe chiar cu aceasta pilda, despre Sf. Antonie cel Mare.

  "Sfântul avva Antonie, pe când şedea în pustie, a căzut în mare lehamite şi în mare întunecare a gândului. Şi i-a spus lui Dumnezeu:
  - Doamne, vreau să mă mântuiesc, şi nu mă slăbesc gândurile. Ce să fac în suferinţa mea? cum să mă mântui?
  Şi ridicându-se puţin către cele din afară a văzut Antonie pe altul ca el, aşezat la lucru, ridicându-se de la lucru să se roage, şi aşezându-se apoi la împletit funie,...

  Scris de Irina - Comentarii: 1 - Vizualizari: 1759
 • 16042017
  Mădălin Smedoiu este un băiețel de numai 3 ani, al cărui curs firesc al copilăriei a fost întrerupt de o boală dureroasă și necruțătoare: cancer limfatic, mai exact limfom Non-Hodgkin, gradul 4, de tip Burkitt.

  Medicii de la Spitalul Medical Park din Istanbul promit să facă tot posibilul pentru a-i salva viața copilului, însă tratamentul costă mult peste posibilitățile familiei: 60.000 de euro.

  Împreună, însă, o putem strânge cu ușurință. Un singur SMS cu textul Madalin la numarul 8832 îi poate reda șansa la sănătate și la un viitor frumos.

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 516
 • 08122016
  Dacă dorești să oferi o șansă la viață unor copii grav bolnavi, direcționează GRATUIT 2% din impozitul pe venit (reținut automat de stat) sau 20% din impozitul pe profit (dacă ești manager de firmă). Nu pierzi nimic, dar copiii pe care îi ajuți pot câștiga totul!

  Dacă ești persoană fizică, trimite fornularul 230 la Fisc, fie în format tipărit, fie online, prin Spațiul Privat Virtual, până la 25 mai 2017. Dacă ești persoană juridică, găsești contractul de sponsorizare pe site-ul...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 816
 • 02092016
  Numai părinte să nu fii când copilul tău suferă! Iar dacă vorbim de o boală gravă ce îi amenință viața, cu atât mai mult! Într-o astfel de situație se află familia unei fetițe de nici doi anișori din Republica Moldova.

  Simona Mitronici a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică, iar pentru a supraviețui are nevoie de 120.000 de euro. Este o sumă colosală, însă cu ajutorul prietenilor și al oamenilor care au înțeles durerea și disperarea celor doi părinți, au rămas de strâns doar 40.000.

  Doar cei cu venituri foarte mari ar putea acoperi costurile operației de care depinde...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 754
 • 16082016
  La nici doi ani, un băiețel din Orșova trece prin clipe cumplite. Emanuel Petrovici suferă de amiotrofie spinală infantilă de gradul 1 (boala Werdnig-Hoffman). 

  Afecțiunea, descoperită la vârsta de patru luni, se manifestă prin atrofierea tuturor mușchilor. Din această cauză, copilașul nu se poate alimenta normal, ci numai printr-o sondă gastrică. 

  Până și pentru a respira are nevoie de ajutor, iar aici vorbim de un aparat special care costă 11.000 de euro. Îndurerați până la cer și neputincioși din cauza sărăciei, părinții lui Emi își doresc un singur lucru: să îi poată cumpăra...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 630
 • 01052016
  Tot ce-mi doresc e să trăiască!

  E mesajul disperat al unei mămici din Iași, a cărei fetiță de numai doi anișori suferă de o formă gravă și rară de cancer: tumoră rabdoidă de plex brahial. Anastasia Dăniluc trebuie operată urgent, altfel riscă să-și piardă viața.

  Intervenția costă însă foarte mult. Spitalul „Great Ormond Street” din Marea Britanie cere 250.000 de euro, însă părinții copilei așteaptă răspuns și de la alte clinici din străinătate. Oricare ar fi varianta finală, e clar că suma va depăși posibilitățile familiei deja copleșite de situație.

  Împreună...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 792
 • 22032016
  Am primit acest mesaj prin formularul de contact. Din pacate, data fiind natura forumului nostru, aceasta este singura modalitate prin care putem oferi ajutor in mod direct. Rog persoanele interesate - sau pur si simplu binevoitoare, care doresc sa cumpere sau sa ofere ajutor in vinderea acestor goblenuri, sa o contacteze pe aceasta doamna direct, folosind adresa de e-mail din mesajul domniei sale.
  Din partea noastra, din tot sufletul, urari de insanatosire si noroc in a gasi ajutorul dorit.

  Sunt din Romania.
  Este umilitor sa ceri ajutor si totusi,...

  Scris de Irina - Comentarii: 0 - Vizualizari: 760
 • 01032016
  Chinuită încă de la naștere… Așa își petrece fiecare zi din viață o fetiță de șapte luni din Pitești.

  Din cauza unei malformații congenitale a intestinului subțire, Maria Anelisse Ivașcu a trecut din burta mamei direct în sala de terapie intensivă. Diagnosticul de atrezie și stenoză de ileon și o septicemie totală au pus-o de nenumărate ori în fața morții, iar după trei intervenții chirurgicale, copilei i s-a făcut „anus contra naturii” (are scaun prin burtă).

  Acum, Maria are nevoie urgentă de alte operații, care la noi în țară nu pot fi făcute în timp util. Soluția vine...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 729
 • 23022016
  Ca de obicei, trebuie mai intii sa multumesc doamnelor Kim B, Gunhild, The Dutch Lady, pentru uneltele de design oferite.
  Fontul este DejaVu Sans.

  De aceasta data, am asortat tema cu un cintec: Urare, al formatiei Semnal M.
  Avem si caise, si frunze astrale si ramuri albastre si violet, culoarea visului si a imaginatiei.

  Iar pentru o seara placuta, iata si melodia:
  https://youtu.be/-E5Dcsz6tM8

  Scris de Irina - Comentarii: 6 - Vizualizari: 728
 • 08022016
  La doar șapte ani, Elena Petică știe foarte bine ce înseamnă greutățile vieții. Din cauza unei malformații la coloană, fetița a avut o copilărie tristă, în care jucăriile au fost înlocuite cu o orteză purtată timp de 3 ani, aproape toată ziua. În plus, luni de zile Elena a fost imobilizată în gips, iar spitalul i-a devenit a doua casă.

  În octombrie, anul trecut, copila a fost operată la șoldul drept, iar radiografiile arată că totul a decurs bine. Problemele nu s-au sfârșit însă, deorece mai e nevoie de o operație, de data aceasta la șoldul stâng. Intervenția costă 20.000 de lei, cu...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 649
 • 25122015
  Anul acesta va oferim un cadou sarbatori digital, creat special pentru membrii forumului nostru, in spiritul Sarbatorilor de iarna.
  Pentru a-l descarca, trebuie doar sa fiti inscris si sa fi scris deja un mesaj in forum.
  Este pentru uz personal si fiind gratuit, va rugam doar sa nu-l redistribuiti - oferiti linkul topicului in schimb.

  Sarbatori fericite!
  sarbatori


  Scris de Irina - Comentarii: 5 - Vizualizari: 906
 • 16012016
     Dragii mei,

     În fiecare an, până în luna mai, fiecare angajat poate direcționa 2% din impozitul pe venit (bani pe care statul îi ia automat din salariul lunar) unei organizații/fundații/asociații non-profit.

     Anul trecut, o parte dintre voi au ales Asociația „Salvează o inimă” și bine au făcut, căci grație banilor strânși au fost salvați mai mulți copilași de la o moarte sigură.

     Și anul acesta vă invit să completați formularul 230 (https://salveazaoinima.ro/directioneaza/) și să îl depuneți la Fisc (direct la oficiu sau prin poștă).

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 597
 • 15102015
  Blogul forumului 2u7q04g

  Scris de Framemacher - Comentarii: 4 - Vizualizari: 753
 • 16092015
      De mai bine de cinci ani, Ana și Alexandru Teodor din Iași trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Până acum ceva timp, nimic nu părea să le umbrească fericirea, mai ales după ce au aflat că vor fi părinți - o bucurie ce rar poate fi exprimată în cuvinte.
      Sarcina nu a fost, însă, una ușoară. Ultimele șase luni au fost petrecute de Ana stând în pat și urmând un tratament care să-l împiedice pe micuțul ei să vină pe lume înainte de vreme. Viitoarea mămică a sperat că totul va fi bine, iar Matei - băiețelul ce urma să se nască - îi va umple casa...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 685
 • 11092014
  Pornind de la o idee din Mollie Makes, numarul special pentru fotografie, am incercat sa exersez putin cu expunerea.

  Expunerea se refera la cantitatea de lumina primita de senzorul aparatului digital - presupun ca prea putini dintre noi mai folosesc aparate foto cu film, deci acum e vorba doar despre digital.
  Daca avem un aparat foto oarecum mai performant, el trebuie sa aiba o rotita de unde se selecteaza modul de fotografiere. De obicei, il folosim pe modul Auto, care este colorat in rosu. Acest mod ajusteaza automat toate setarile pe mediu si ne aprinde blitzul automat daca luminozitatea...

  Scris de Irina - Comentarii: 2 - Vizualizari: 989
 • 27042015
  CU CE SE CURATA RAMELE TABLOURILOR? Majoritatea curiosilor par a crede ca exista o solutie universala incropita din ingrediente aflate laindemana prin bucataria si debaraua casei. Ceilalti, mai banuitori, presupun ca exista cam doua-trei solutii de curatire dintre care una precis trebuie sa se potriveasca daca celelalte dau gres. Nimic mai fals caci, daca prima dintre metode da gres, urmatorul pas se cheama restaurarea ramei sau aruncarea ei la gunoi!
  Mai multe aflati aici:

  Scris de Framemacher - Comentarii: 5 - Vizualizari: 1264
 • 17032015
      Cu greu se pot descrie în cuvinte bucuria și împlinirea părinților când își țin în brațe pruncul nou-născut.
      Nicușor și Emilia Maximiuc din Constanța au retrăit aceste sentimente odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil.
      Maria s-a grăbit să îi vadă pe cei care i-au dat viață, însă nici acum nu le cunoaște chipurile.
      Născută prematur, fetița de numai 8 luni suferă de o formă foarte avansată de retinopatie de prematuritate.
      Medicii...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 804
 • 08022015
  Noua tema vizuala este destinata Dragobetelui, Ziua Indragostitilor romaneasca.
  Mai intii o sa spun cui apartin goblenurile din antet.
  Irisii - Tatiana (VarTat)
  Macii - Rose
  Elfita - Crina
  Covorasul pe care sta asezata mascota forumui, in imaginea de bun-venit, este crosetat de Nadia Minzu.
  Multumesc!

  In respectul drepturilor de autor, multumesc urmatorilor designeri: Kim B, Dina poserwelt, Delicious Scraps, Digiscrapange, Akizo, Au coin de l'objectiv, Tigroune. Cu siguranta am pierdut citiva pe drum, imi cer scuze si daca cineva isi recunoaste creatia,...

  Scris de Irina - Comentarii: 10 - Vizualizari: 864
 • 16012015
  O sa incep cu o lucrare care vorbeste de la sine.
  Blogul forumului Calend10
  Cliseele, ca si ideile preconcepute, lipesc o eticheta pe un obiect sau eveniment, intiparind in imaginarul colectiv acea eticheta in locul obiectului/evenimentului in sine. Ele saracesc viata in mod inevitabil si ne impiedica sa patrundem dincolo de suprafata. Rolul lor este in principal comercial, incurajind consumul unor produse inutile sau de prost gust, insa usor de realizat.
  Astfel, asociem Craciunul cu Mos Craciun, o inventie Coca-Cola, cu oameni de...

  Scris de Irina - Comentarii: 2 - Vizualizari: 961
 • 10012015
      Dragii noștri,
      După cum știți, aveți șansa de a vă direcționa 2% din impozit către o entitate non-profit.
      Vă propunem ca, anul acesta, să alegeți Asociația «Salvează o inimă».

      De ce noi?
      Pentru că ajutăm copii, tineri, dar și adulți cu probleme serioase de sănătate și nu numai, cărora încercăm - cu ajutorul lui Dumnezeu - să le dăm o nouă șansă la viață.

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 746
 • 20122014
  Trebuie sa multumim pentru materialele folosite la crearea temei, urmatorilor designeri:
  Nette - The Night Owl
  Over the Fence Designs
  Azur
  Cajoline
  Lara's Digi World

  Si totodata, multumim Nadiei pentru imaginea cistigatoare a concursului Atelier Foto!  bravo

  Sarbatorile de iarna cu bucurie! cadou

  Scris de Irina - Comentarii: 9 - Vizualizari: 967
 • 30112014
      În inima fiecărui om stă un vis ce se vrea împlinit, cu atât mai mult acum, când ne apropiem de perioada în care celebrăm cea mai mare minune din istorie, Nașterea Domnului.
      Anul trecut am reușit împreună să împlinim visul unui tânăr de 20 de ani, al cărui viitor era amenințat de o tumoră pe creier.
      Nicu Pavîl risca să își piardă auzul și viața, iar singura lui șansă era o intervenție chirurgicală foarte costisitoare făcută în Germania.
      Datorită...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 976
 • 13072014
  De ceva vreme, in pagina Rame-Roscas [https://www.facebook.com/pages/Rame-Roscas/325044894213684?ref_type=bookmark], propun vizitatorilor mei diverse concursuri si provocari rasplatite cu premii importante. O fac din dorinta de a atrage, educa si fideliza pe cei care au gasit cumva drumul spre nisa foarte ingusta si selecta a produselor si serviciilor ROSCA'S. Prin concursurile si provocarile sus amintite ofer concetatenilor mei sansa castigarii unor produse si servicii rare...

  Scris de Framemacher - Comentarii: 27 - Vizualizari: 2456
 • 31082014
  Presiunea succesului apasa greu asupra unui creator de unicate.
  Daca prin goblenul de serie am presupus kiturile produse de diverse firme, folosind aceeasi diagrama, iar prin cel unicat am presupune diagramele create dupa o imagine anume si cusute de creator, sau oferite doar unei persoane, lucrurile ar fi simple. Daca unicatul adevarat ar fi cel creat dupa o imagine anume, la rindul ei creata special pentru acea prelucrare si cusuta doar de o persoana, ar fi si mai clar.
  Dar ce ne facem daca unicatele au succes iar creatorul diagramei, fie ca este sau nu cel al imaginii, este asaltat...

  Scris de Irina - Comentarii: 5 - Vizualizari: 1561
 • 18042014
  INTERNETUL, GALERIA VIRTUALA CU VANZARE.
  De ceva vreme ma chinuiesc sa scriu despre niste lucruri utile pictorilor si goblenistilor, dar nu izbutesc s-o fac deoarece reformulez mereu, in dorinta de a acoperi un subiect vast in cat mai putine randuri si a-mi mai ramane timp sa postez si niste imagini, inainte de a fi plictisit si pierdut pe drum cititorii.
  1) Prima idee ar fi aceea ca toti toti cei care citesc acest text au acces la un calculator conectat la internet si asta le deschide instantaneu si gratuit poarta spre lumea intreaga, o piata incomparabil mai vasta si mai potenta decat...

  Scris de Framemacher - Comentarii: 9 - Vizualizari: 2152
 • 16082014
      Astăzi vă invit să ne întoarcem în lumea copilăriei și să ne reamintim cât de frumoși erau primii ani de viață.
      Timpul liber, jocurile de altădată, prietenii din parc și, nu în ultimul rând, libertatea de a trăi fără grijile vieții de adult...
      Acum imaginați-vă cum ar fi să avem parte de toate acestea, dar să nu auzim nimic.
      Să nu înțelegem ce spune copilul de alături, să nu știm cum sună vocea mamei, să nu putem...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 838
 • 20072014
  Buna ziua!
  In urma solicitarilor, am realizat un nou fundal, din pacate nu am posibilitatea sa-l verific decit pe ecran lat (16:9) si deci nu stiu daca membrii forumului care folosesc monitoare cu rezolutie de tip 4:3 (1600x1200, 1024x768, etc) vad corect tema forumului.
  Va rog sa-mi semnalati daca intimpinati probleme cu vizualizarea fundalului.


  In respectul drepturilor de autor, datoram multumiri designerilor Zirconium Scrap si  SuperScrap.

  Scris de Irina - Comentarii: 3 - Vizualizari: 857
 • 15062014


  Presupun ca nu ati aflat ca pe pagina Rame Roscas de pe Facebook organizez periodic mici concursuri cu premii in rame proprii. Oricare dintre voi aveti aceeasi sansa de a castiga, cu conditia sa ...participati. Iata mai jos termenii concursului urmator, asa cum apar ei inscrisi pe pagina mai sus amintita (https://www.facebook.com/pages/Rame-Roscas/325044894213684?ref=hl&ref_type=bookmark)
  Nu puteti spera sa obtineti o rama Rosca's mai ieftin si mai simplu de atata.


  CONCURS CU PREMII IN RAME FOTOGRAFICE DE COLECTIE

  Se va desfasura in 2 etape doar pe pagina...

  Scris de Framemacher - Comentarii: 0 - Vizualizari: 828
 • 22032014
      Într-o lume orientată spre dorințe împlinite imediat, răbdarea și perseverența au devenit lucruri străine.
      Să continui să lupți în ciuda obstacolelor, să speri când totul pare zadarnic, să crezi că mâine va fi mai bine chiar dacă astăzi vezi totul în negru...
      Toate acestea sunt posibile doar dacă ai o credință puternică.
      Florin Dascălu din Bolintin Vale a dovedit că, în ciuda lipsurilor, a întorsăturilor neașteptate...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 1035
 • 04032014
  Ani de zile am trait cu impresia ca firma PINN, o arhicunoscuta producatoare de kituri cu specific asiatic, este indiana. De vina era scrisul ciudat. De fapt, la cit ma pricep eu la sanscrita, chineza si altele, putea la fel de bine sa fie si vietnameza. Azi am aflat in sfirsit ca este din Thailanda, fostul Siam.
  Frunzarind printre modelele de kituri, am invatat si putina istorie. Lunga dinastie de regi thailandezi se autointituleaza Regii Rama, desi doar Rama V s-a numit pe el insusi Rama. Ciudata...

  Scris de Irina - Comentarii: 0 - Vizualizari: 1042
 • 10022014
  Problema e pretul, in primul rind, pentru ca piata e invadata de chinezisme ieftine. In al doilea rind, este si problema generala a lipsei de gust. Kitsch-urile metalice, care ruginesc a doua zi sau sint deja ruginite din plic, cutiile butucanoase de plexiglass cu martisoare de tinichea, sint postate strategic la intrarea in magazinele mari si oamenilor li se lipesc de retina.
  Cit de ieftin poti sa vinzi lucruri cusute de mina, mai ales daca sint modele originale? Practic sub un anumit prag nu-ti platesti orele de migala - cautarea modelului, asamblarea, alegerea atelor, sint elemente pe care...

  Scris de Irina - Comentarii: 3 - Vizualizari: 1229
 • 19022014
      E greu să explici dragostea de mamă, sacrificiile izvorâte din ea sau legăturile indestructibile pe care le creează. Și totuși vedem puterea iubirii materne în viața celor care au dat totul pentru copii, chiar și pentru cei care nu au fost ai lor.
      După ce și-a întemeiat propria familie, Liliana Strîmbu a ales să reconstruiască una destrămată. Femeia de 55 de ani din Copșa Mică a luat în plasament patru micuți ai căror părinți divorțau, și cu ajutorul lui Dumnezeu, i-a crescut...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 1039
 • 18012014
  Doamnelor, uitam sa va invit pe pagina mea de face book numita Rame Roscas ( https://www.facebook.com/pages/Rame-Roscas/325044894213684 ) si sa va incurajez sa votati pagina sau postarile ei si sa dati share imaginilor si informatiilor pe care doriti sa le cunoasca si prietenii dvs. Ultima postare se refera la vestea buna ca in curand va aparea si in Romania,din Ungaria, geamul antireflex adevarat, asa cum il puteti admira in pozele de mai jos. Caseta alba din poze este acoperita cu 3 fasii de...

  Scris de Framemacher - Comentarii: 8 - Vizualizari: 2561
 • 26012014
  "Iarna-i grea, omatu-i mare, semne bune anul are. Semne bune, de belsug, pentru brazda de sub plug."

  "Iarna nu-i ca vara", stim asta de mii de ani. Haideti sa privim putin lucrurile din perspectiva lui Dumnezeu. El nu are grija doar de oameni. Acestora le-a dat destule posibilitati sa-si poarte de grija cind e zapada.
  Zapada este un fenomen natural prin care Dumnezeu creeaza un rezervor de apa, in cantitate suficienta pentru primele luni de primavara, in care plantele trebuie sa creasca. Daca aceeasi cantitate ar cadea deodata sub forma de ploaie, nu doar ca ar apare inundatii,...

  Scris de Irina - Comentarii: 11 - Vizualizari: 1321
 • 29122013
  Buna ziua.
  Sunt destul de suparat astazi, ca si ieri, din cauza prietenilor.. sau din cauza dusmanilor ? Nici eu nu mai stiu. Ce sunt pana la urma prietenii ? Niste persoane care te ajuta, si pe care le ajuti, dar nu in asta sta baza, baza sta sa te suporti unul pe altul, dar de ce intr-un moment nu mai suporti pe celalalt, sau viceversa ? Probabil ca este nevoie mereu de o schimbare, care sa fie placuta celuilalt sa nu se plictiseasca unul de altul. Huh, cam adanc am intrat in acest subiect.
  Deci, pana la urma, de ce UNII prieteni devin dusmani ? Secretele sunt sa ramana...

  Scris de Alin - Comentarii: 6 - Vizualizari: 1124
 • 16122013
  Buna ziua,

  Probabil niciodata nu am fost mai enervant, agasant, sacaitor, bla bla bla decat atunci cand am fost plictisit. Deci acest lucru numit plictiseala poate face ceva din noi la care nu ne-am fi gandit niciodata.
  Stau si ma uit in jur, din cand in cand, nu mereu, ca ar fi prea ciudat sa ma uit intr-o parte si alta printre alti 500 de oameni, te-ar considera nebun sau pierdut in lume, dar cand ma uit imi zic "wow, oare cum era in trecut cand nu existau calculatoare ?". Well, ma intreb mai mereu asta, mai ales ca eu stau de multe ori in fata acestui ecran mare si stralucitor...

  Scris de Alin - Comentarii: 21 - Vizualizari: 1806
 • 14122013
      Sunt optimist, întotdeauna am fost. N-am ce să fac.
      Mi-am luat această lovitură și o duc până la capăt.

      Sunt cuvintele unui tânăr de 20 de ani din Botoșani al cărui viitor pare compromis din cauza unei tumori pe creier.
      Nicu Pavîl a intrat, fără să vrea, într-o cursă contra-cronometru.
      Dacă nu va fi operat până în luna februarie, riscă să își piardă auzul și chiar viața.
      Intervenția...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 931
 • 05122013
  Ce pot spune.. din când in când imi las mainile să scrie ce vor ele si eu ma uit cum umplu cateva rânduri de text.

  Eu nu pot să înţeleg pe oamenii din ziua de astăzi, cel puţin pe unii, probabil asta pentru că sunt destul de mic, doar 15 ani să pot să înţeleg chiar pe toata lumea, dar când văd pe domnişoarele noastre că la 10-12 ani încep să se fardeze şi îşi pun poze pe internet sau deschid câte un canal pe YouTube să îşi posteze videoclipurile făcute când nu sunt părinţii acasă, doar să se laude cu colecţia de machiaje si alte minuni, mă doare capul.

  Cum se poate ca în secolul...

  Scris de Alin - Comentarii: 8 - Vizualizari: 1020
 • 01122013
  La multi ani, Romania!
  Azi nu serbam doar Ziua Nationala a Romaniei ci si Ziua Romaniei Mari, ziua Marii Uniri din 1 decembrie 1918. Romania Dodoloata, care includea toate teritoriile romanesti, inclusiv Basarabia si Bucovina.
  Bucovina pare pierduta in marea Ucraina, totusi romanii de acolo au primit recent cetatenie romana in regim de urgenta.
  Basarabia insa... pare atit de aproape de revenirea la Patria Muma... incit poate vom avea o noua zi nationala in curind.

  Este cred momentul potrivit sa ne reamintim citeva citate din Constitutia Romaniei.

  ARTICOLUL...

  Scris de Irina - Comentarii: 6 - Vizualizari: 1163
 • 27112013
      Își dorește să fie cântăreață, a câștigat numeroase premii și diplome la concursuri de muzică, învață foarte bine la școală și, la doar 10 ani, este pusă în fața unui obstacol care îi amenință visele.
      Ana Maria Stredie din Iași a fost diagnosticată cu hipoacuzie senzorială bilaterală, o afecțiune care, în timp, duce la surzire.
      Din păcate, boala nu se mai poate trata, dar poate fi ținută sub control cu ajutorul unor proteze auditive.

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 890
 • 26092013
  Blogul forumului Ayio
  "Cantecul de lauda a lui Miriam" (la stanga), grandiosul tablou pictat la 1836 de catre Wilhelm Hensel se afla, din 1843, in colectia de arta a casei regale britanice. In dreapta este ilustrat goblenul in 120 de culori realizat de d-na Elena Zidaru dupa acel tablou. Dupa alte incercari, in Septembrie 2013 goblenul acesta a fost inramat definitiv intr-o rama ROSCA'S inspirata de rama tabloului original.

  Mai multe despre...

  Scris de Framemacher - Comentarii: 43 - Vizualizari: 9999
 • 06102013
  In Colombo exista o scena senzationala, in care viziteaza o expozitie de arta moderna. Dupa ce admira operele expuse, este entuziasmat de o gura de aerisire. Mr. Monk picteaza ingrozitor, insa vinde scump pentru ca suportul pe care picta era de fapt hirtie de bancnote autentica. Probabil ca ati vazut si Bean (1997) in care Rowan Atkinson ruineaza un tablou enorm de scump si il inlocuieste cu un poster. Nimeni nu observa diferenta, din spatele sistemului de securitate la fel de scump precum tabloul insusi. In Romania, hotii au ars  recent tablouri de milioane de euro, iar ancheta printre satenii...

  Scris de Irina - Comentarii: 11 - Vizualizari: 4424
 • 09102013
  Traducerea in limba romana se gaseste in comentarii

  The recent changes on Etsy still generate enough noise to prove that the contradictions created by the new policy of their new CEO aren't solved.
  This is a long story that starts with "once upon the time.." But while a regular story is about the fight between good an evil, ours is about the fight between money and more money.
  When it was created, Etsy was dedicated to provide online shops for handmade and vintage items and for craft supplies. Oh, the words and their multiple meanings...

  Scris de Irina - Comentarii: 5 - Vizualizari: 1990
 • 02092013
  Revizitind colectia de picturi a forumului, am gasit un tablou iesit din tipare, un tablou controversat practic de la creatia sa.
  LALUNA a scris:Uite, ma mobilizez chiar acum. Ghici: Caravaggio, numit si "Pictorul Romei", cu o pictura din 1603-1604, "Madonna di Loreto" sau "Madonna peregrinilor".
  Pictura e o comanda pentru capela familiei lui Ermete Cavaletti din biserica Sfantul Augustin din Roma. Vine in urma unui eveniment din 1600, Jubileul Papal, conform caruia toti peregrinii care soseau in Roma urmau sa primeasca salvarea eterna. Drept urmare, in acel...

  Scris de Irina - Comentarii: 2 - Vizualizari: 1408
 • 31082013
      În fiecare zi, natura ne oferă un spectacol de forme și culori.
      Iarna cu zăpezile ei, toamna cu frunzele uscate, primăvara cu feluritele flori și vara cu roadele grădinilor.
      Pe lângă toate acestea trecem adesea nepăsători.
      Ne-am obișnuit cu peisajul și nu mai înseamnă mare lucru pentru noi.
      Există însă și oameni care ar da orice să vadă un curcubeu după ploaie, cerul, marea sau privirile...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 899
 • 31082013
      Sănătatea este un dar pe care deseori nu-l conștientizăm și, prin urmare, nu-l apreciem așa cum ar trebui.
     Doar o poveste tristă ne mai aduce aminte, din când în când, de adevăratele valori pe care ni le oferă viața.
     Laurențiu Tudose face parte dintr-o astfel de poveste.
     În urma unui tragic accident de muncă, bărbatul a rămas dependent de un scaun cu rotile.
     Au trecut aproape 10 ani de atunci, însă nu s-a dat bătut și a continuat să spere că, într-o bună zi, va merge...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 0 - Vizualizari: 942
 • 10082013
  Buna tuturor!

  Toti avem dreptul sa spunem ceea ce gindim. Este un drept al nostru, garantat prin Constitutie - libertatea cuvintului. Chiar daca oamenii se aduna in functie de afinitati comune, aceasta nu inseamna ca in mod necesar gindesc la fel. Ei pot avea pareri diferite despre lucruri diverse.
  De fapt, acesta este un lucru constructiv. Cind participa la discutie persoane cu pareri diferite, se creeaza un dialog. Iar auzind parerile altora, ne aplecam cu mai multa atentie asupra propriilor noastre pareri. Le putem chiar schimba.
  Daca nu reusim sa facem pe toata lumea...

  Scris de Irina - Comentarii: 1 - Vizualizari: 1011
 • 07052013
      Un om înțelept a spus cândva că „multe minuni sunt în univers, dar capodopera creațiunii e tot inima unei mame”.
      Astăzi, vă invităm să cunoașteți inima unei mame care, la 46 de ani, își crește singură cei patru copii, într-o casă pe care trebuie s-o evacueze, dintr-un venit infim și o credință puternică.
      A luat viața de la zero de nenumărate ori și a reușit să supraviețuiască, să fie o adevărată eroină.
      Însă, în ultima...

  Scris de ((Gabriel)) - Comentarii: 4 - Vizualizari: 1343
 • 26042013
  La chinezi si coreeni - mi-e destul de greu sa diferentiez sursa modelelor, dar cred ca multi chinezi lucreaza din reviste coreene si invers - se gasesc extremele. Modele superbe si extrem de mari si grele, dar si culmi ale kitsch-ului.
  Am vizitat multe galerii ale chinezilor si am vazut ca unii lucreaza pe banda rulanta modele tip - culori tipatoare, trasaturi specifice desenelor animate manga, contururi simpliste si in general tot ce ia ochii pe tarabe, se lucreaza repede si cu o cheltuiala minima si se presupune ca se vinde bine la publicul larg. Acele mici obiecte pe care le primim si...

  Scris de Irina - Comentarii: 1 - Vizualizari: 1243
 • 24082012
  La prima vedere stirea precum ca B.O.R. sau mai bine zis organismul format din prelati care isi asuma in prezent acest nume, urmeaza sa verifice si sa sesizeze organele statului privind comerciantii care vind obiecte religioase fara aprobarea B.O.R. nu ar trebui sa ne afecteze.
  Ce se va intimpla insa cu firmele care vind kituri de goblen reprezentind icoane? Sau cu goblenistii care vind goblenuri cu aceeasi tema? Poate BOR chiar va atenta si la felicitarile de Paste si Craciun?
  Vor trebui firmele de kituri si goblenistii sa plateasca spre BOR pentru autorizare? Sau poate chiar vor fi...

  Scris de Irina - Comentarii: 17 - Vizualizari: 2228
 

Utilizatori ce navigheaza in acest forum: Nici unul
Moderator

Moderatori

Permisiunile acestui forum:

Nu puteti posta subiecte noi in acest forum
Puteti raspunde la subiectele acestui forum

Legenda
 • Mesaje noi Mesaje noi
 • Mesaje noi [ Popular ] Mesaje noi [ Popular ]
 • Mesaje noi [ Blocat ] Mesaje noi [ Blocat ]
 • Nu sunt mesaje noi Nu sunt mesaje noi
 • Nu sunt mesaje noi [ Popular ] Nu sunt mesaje noi [ Popular ]
 • Nu sunt mesaje noi [ Blocat ] Nu sunt mesaje noi [ Blocat ]
 • Anunt Anunt
 • Post-it Post-it
 • Anunt global Anunt global