Discutii despre goblen, broderie si arte vizuale

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Mergi la pagina : Inapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

21 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Dum Ian 22, 2012 9:52 am

LALUNA

Draga Adriana, ai cu siguranta talent scriitoricesc, pentru ca am citit amintirile tale "goblenistice" ca pe o poveste. Felicitari pentru galerie, am si eu aceleasi nostalgii privind primele mele goblenuri. Sunt sigura ca o sa evoluezi rapid, pare ca pui multa pasiune in tot ce faci si asta se va vedea in curand. Cat despre preferate, gusturile mele coincid cu ale Nelei: Primavara de la Hudema's; IMD2, desi nu bat cu goblenurile pe teme religioase, mi se pare ca e de o claritate si definire excelente pentru un goblen imprimat. Nu in ultimul rand, te felicit pentru cat de ingrijit lucrezi. Sper din tot sufletul ca, de-a lungul timpului, coltisorul tau sa gazduiasca tablouri din ce in ce mai frumoase! buchet

22 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Joi Ian 26, 2012 6:16 am

adriuta

Eu va multumesc tuturor celor care m-au vizitat aici la mine in coltisor. face cu ochiul zimbet

Insa celor care mi-au scris mesaje atata de frumoase nu pot decat sa va fiu recunoscatoare pentru suportul moral pe care mi l-ati oferit fetelor.

Este intr-adevar important sa fi motivat de cei asemeni tie intr-un hobby ca sa ai putere sa mergi mai departe. De multe ori am fost tratata cu ridicari din sprancene si ...hmmm eu n-as avea atata rabdare, cand am vorbit despre pasiunea mea de a coase. Nu toti te inteleg si ne inteleg. Si cand gasesti oameni care sunt pe aceiasi lungime de unda cu tine...primesti aripi. Si ele te ajuta sa "cresti".

Multumesc!
Lili, Lilina,Liliana_Ct, Nelik, Lalu. buchet

23 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Joi Ian 26, 2012 9:45 am

LALUNA

Exact, Adriuta, si eu primeam acelasi tratament: incurajare si admiratie de la doi-trei, indiferenta de la 20 si dispret de la inca 20. De cand sunt pe forum placerea de a lucra s-a multiplicat de zeci de ori. E grozav ca cineva care se pricepe si face acelasi lucru ca si tine sa-ti aprecieze munca si sa te incurajeze si sustina in ce faci. Asa ca, nu uita: noi suntem aici ca sa te incurajam si sa te sustinem! Pupici

24 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Joi Ian 26, 2012 10:05 am

delia

Ma alatur si eu incurajarilor. Asa cum spune si Laluna, de cand am intrat aici placerea de a lucra s-a multiplicat, iar sporul a fost pe masura. Ne incurajam si ne sustinem intre noi ca niste buni prieteni ce parca ne cunoastem de-o viata. Aici e oaza noastra de frumos si chiar daca nu avem timp sau dispozitie sa scriem la fiecare galerie sau topic in parte, asta nu inseamna ca suntem indiferenti. Cel putin eu va am pe fiecare in gand si va sunt alaturi si la bine si la greu. Poate prin telepatie gandurile noastre bune sa se indrepte catre voi.
Galeria ta este foarte frumoasa, iar povestile au pus-o mai mult in valoare.
Felicitari din suflet. I love you

25 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Joi Ian 26, 2012 12:35 pm

katy85

Foarte frumoasa galeria si modul de prezentare parca citeam amintirile lui Creanga,toate goblenele sunt cusute foarte frumos si ingrijit,eu doar in vis pot sa fac spatele goblenului asa de ingrijit ca la tine, mult spor pe mai departe. buchet I love you spor la lucru

26 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Joi Ian 26, 2012 1:26 pm

Miron Claudia

Frumoasa galerie si frumoasa prezentare! Subscriu celor spuse de Laluna, si anume ca ai si talent scriitoricesc pe langa cel de a lucra goblen. Ne arati si viitoarele planuri? hi hi hi

27 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Joi Ian 26, 2012 8:58 pm

Mary

Felicitari, Adriana pentru frumoasele modele lucrate de tine, dar si pentru frumoasa prezentare.
Iti doresc sa-ti imbogatesi colectia cu noi modele.

28 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Lun Ian 30, 2012 6:15 pm

Brandusa

Mary a scris:Felicitari, Adriana pentru frumoasele modele lucrate de tine, dar si pentru frumoasa prezentare.
Iti doresc sa-ti imbogatesi colectia cu noi modele.

Subscriu.

29 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Mier Feb 01, 2012 3:08 pm

Elza

Mi-a placut modul tau original de a te prezenta si de a ne prezenta micile tale lucrari. Te felicit pentru frumoasa colectie pe care o ai.

30 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Joi Feb 02, 2012 8:42 am

catinca

Elza a scris:Mi-a placut modul tau original de a te prezenta si de a ne prezenta micile tale lucrari. Te felicit pentru frumoasa colectie pe care o ai.

Spor la lucru om continuare! bravo

http://goblenurile.blogspot.com/

31 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Joi Feb 02, 2012 9:46 am

ginabreazu

Mult spor in continuare. Coase Coase

32 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Joi Feb 02, 2012 10:46 am

nuti09

Adriuta,abia acum apuc sa iti vad galeria! Felicitari pt. ce ai lucrat (ce ingrijit cosi)! Si mie mi-a placut prezentarea zimbet

33 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Lun Feb 13, 2012 9:00 am

adriuta

buchet Va multumesc mult mult mult mult de tot pentru toate cuvintele frumoase la aprecierea "operelor" mele artistice.

Am venit cu "noutati": zimbet
Pentru ca nu am mai putut pur si simplu astepta,si m-am decis sa-l incep cat de curand, va fac cunostinta cu cea care va fi prima mea prelucrare proprie cusuta de mine.

Este tabloul sufletului meu. L-am vazut acum multa vreme pentru prima data, iar de atunci mi-a ramas in suflet. O capodopera in adevaratul sens al cuvantului al unui artist pe care eu il ador cu desavarsire.
Doamne ajuta ca in scurt timp sa adun cele necesare si sa o duc la goblen in lucru. Deocamdata oscilez...nu am decis inca faza finala dar va avea in jur de 40-50/70-80 cm si intre 150-200 culori.
O prima incercare-50-80 si 200 de culori:

34 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Lun Feb 13, 2012 9:19 am

Lili

E clar : tu si firma Krif vrei sa recunosti sau nu aveti multe in comun hi hi hi . Inclusiv modelul tau de suflet tocmai ce fuse prezentat printre noile portrete la promotie ale maestrului Grigorescu .
Ce pot sa zic . E superb modelul , ar merge "pereche" cu Primavara noastra dar , cred ca e la fel de "criminal" ca cel pe care-l coasem noi . Mai gandeste-te . Ar fi o lucrare de luuunga durata . Esti sigura ca vrei asa ceva acum ? Parca erai adepta prelucrarilor cu mai putine culori . Pe tine ce te-a schimbat ? Hai ca astept nerabdatoare evolutia hotararilor tale zimbet . Ne tii la curent , da !?

35 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Lun Feb 13, 2012 9:56 am

dory

frumoasa galerie Adriuta,iti doresc mult spor la prelucrarea ta,sa stii ca cel cu 200 culori e o adevarata provocare iti va lua ceva timp pana sa-l termini pentru ca si la cele cu 60 culori nuantele sunt foarte apropiate. bravo

36 Re: Adriuta-goblen galerie la data de Lun Feb 13, 2012 10:18 am

LALUNA

Iti pusesem o intrebare la "Prelucrari", acum vad raspunsul tau aici: e prelucrare proprie. Ce sa-ti zic? Succes! N-o sa fie deloc usor, dar sunt convinsa ca stii asta. Astept cu nerabdare primul episod.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Inapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum