Lacramioara - goblen galerie
Pagina 3 din 18 • Distribuiţi •
Pagina 3 din 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Re: Lacramioara - goblen galerie
Ce colectie frumoasa! Felicitari Lacramioara. Cand epuizezi Grigorescu si Aman, sa-i inseli pe amandoi cu alt pictor genial!
rose
petro si hyaviv, sa-mi spuneti pe unde veniti, nu de alta dar sa nu ne intilnim pe drum, ca la ce-am vazut pe la voi in galerii sunteti mult mai talentate, gama e mult diversificata, asa ca ma inbogatesc inaintea voastra.
Multumesc tuturor pentru aprecieri.
Rose, am facut-o deja dar am zis sa va arat mai intai artistii romani.

Multumesc tuturor pentru aprecieri.

Rose, am facut-o deja dar am zis sa va arat mai intai artistii romani.

lacramioara
Frumoasa galeria, ai ales pictori doar unul si unul! Felicitari, arata foarte bine!
valkia
Lacramioara ,te rog sa ma ierti ca vin asa de tarziu in vizita,in galeria ta.
Sunt incantata de patima ta pentru Grigorescu.
Este asemanatoare cu a mea.
Felicitari cu carul....!
Livia
Sunt incantata de patima ta pentru Grigorescu.
Este asemanatoare cu a mea.
Felicitari cu carul....!
Livia
LIVIA
Foarte frumoase si astea doua. Da' ai adunat ceva in galeria ta! Toate unul si unul! Felicitari si ac usor in continuare!
valkia
Foarte frumoasa galeria ta,atat Grigorescu cat si Aman au niste tablouri foarte frumoase,iar daca nu putem avea originalele,goblenurile sunt cel mai bun inlocuitor,mai ales ca punem si noi cate o bucatica din inima noastra cand le coasem pe langa frumusetea lor.
Felicitari!

Felicitari!

Karm3n
Mi-a facut o mare placere incursiunea in aceasta minunata galerie. In acelasi timp m-a facut sa-mi doresc si mai mult sa incep cat mai repede sa cos aceste prelucrari dupa Grigorescu. Chiar astazi m-am uitat ca cei de la goblenset au 15 astfel de prelucrari, toate bine realizate, incat nu stii ce sa alegi sa cosi mai intai. Felicitari si la cat mai multa putere de lucru!!!!Doamne ajuta.
Lyly
Foarte frumoase tablouri.
Gata,m-am hotarat,trebuie neaparat sa cos si eu ceva,dupa Grigorescu.

Gata,m-am hotarat,trebuie neaparat sa cos si eu ceva,dupa Grigorescu.
Nelik
Stiu modelul, dar nu l-am mai vazut lucrat pana acum... De schimbat rama e complicat, in sensul ca niciodata nu-i gasesti momentul potrivit: cum are deja una...
Am si eu un goblen caruia as vrea sa-i adaug o rama pe exterior si nu reusesc sa o fac. De vreo trei ani...
Lacramioara, mai ai?

Lacramioara, mai ai?

LALUNA
Pagina 3 din 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Pagina 3 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|