Mary - goblen galerie I
Pagina 21 din 40 • Distribuiţi
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Mary - goblen galerie I
Mary a scris:
Venetia, primavara
Foarte frumos, e unul din cele mai reusite modele de la rogoblen. Si bineinteles, lucrat impecabil!

Irina
Multumesc, daca va place si voua e ok.LALUNA a scris:E frumoasa rau, Mary, bine ca ai terminat-o, merita... Felicitari!
Multumesc, Irina pentru compliment.
Mary
Mary a scris:Doamna cu val, a ajuns la colectie.
Ce frumoasa e!
Felicitari ,Mary !
duchess
E superba imi place e foarte frumoasa.Mary esti foarte harnica Faci ce faci si mai termini un model. Felicitari.........

Lora
Ai terminat inca un model?
doamne Mary, cred ca tu nu dormi delok......sau ai mai multe miini si nu ne spui?
doamne Mary, cred ca tu nu dormi delok......sau ai mai multe miini si nu ne spui?

crina
Ma bucur sa o vad finalizata,e superba aceasta DOAMNA CU VOAL.
Felicitari Mary.
Felicitari Mary.

Nelik
...le meriti din plin, Mary!
Ma alatur si eu fetelor si te felicit pentru ultimele 2 modele terminate si , mai ales, pentru felul atit de "curat" in care cosi.
Ma alatur si eu fetelor si te felicit pentru ultimele 2 modele terminate si , mai ales, pentru felul atit de "curat" in care cosi.

Cris
Multumesc, Cris.
Va prezint o miniatura
Iris, galben. Modelul este de la Rogoblen, eu l-am lucrat pe panza neagra pentru a nu lucra fondul.

Va prezint o miniatura
Iris, galben. Modelul este de la Rogoblen, eu l-am lucrat pe panza neagra pentru a nu lucra fondul.

Mary
Laluna, inca nu stiu, cu siguranta o proba. Ma gandeam sa o repet si sa lucrez cu firul in 3.
Mary
Mary draga eu de cind nu am mai avut timp sa va vizitez tu chiar ai fost tare harnica,excelent,si Venetia si prea frumoasa doamna.Felicitari !

ginabreazu
Chiar interesanta optiunea,cu panza neagra.Nu am mai vazut pana acum.E super.

Nelik
Multumesc, Nelik. Am lucrat-o si cu firul in 3 o sa pun poza, doar sa le fac.
Mary
Nu e deloc simplu de fotografiat, dupa mai multe incercari am reusit sa fac o poza apropiata de realitate.
In partea dreapta e cu firul in trei iai in partea stanga a imagini cu firul in doua.

In partea dreapta e cu firul in trei iai in partea stanga a imagini cu firul in doua.

Mary
Multumesc, Gina.ginabreazu a scris:Mary draga eu de cind nu am mai avut timp sa va vizitez tu chiar ai fost tare harnica,excelent,si Venetia si prea frumoasa doamna.Felicitari !![]()
Mary
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|