((Gabriel)) - goblen galerie

Pagina 5 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de dory la data de Lun Noi 28, 2011 9:44 am

Gabriel ,felicitari pentru galerie si mai ales pentru gestul tau de a le oferi cadou.Imi plac si ramele alese,chiar sunt interesante fata de ce am mai vazut bravo

dory


Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Mulțumesc!

Mesaj Scris de ((Gabriel)) la data de Lun Noi 28, 2011 9:55 am

dory a scris:Gabriel ,felicitari pentru galerie si mai ales pentru gestul tau de a le oferi cadou.Imi plac si ramele alese,chiar sunt interesante fata de ce am mai vazut bravo

    Mulțumesc, dory! Mă bucur că îți plac. Acum am în lucru un peisaj de iarnă - 162 de la Hudemas - și sper să-l termin în câteva luni. Sunt cu el cam pe la jumate. Din vară tot cos la el.
    Spor și ție la „bobinat”! Coase
((Gabriel))
((Gabriel))


http://www.mixcloud.com/GabrielTudor

Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de Liliana_ct la data de Lun Noi 28, 2011 10:08 am

Gabriel, foarte frumoasa galerie, goblenuri frumo buchet s executate....spor la lucru .......
Liliana_ct
Liliana_ct


Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Crăciun fericit!

Mesaj Scris de ((Gabriel)) la data de Joi Dec 22, 2011 2:43 pm

    Dragii mei,

    Ne apropiem cu pași repezi de Crăciun, cea mai frumoasă sărbătoare din an.
    Pe lângă sănătate, bucurii, credință și împliniri, vă doresc să nu uitați cine este sărbătoritul. A cui este ziua pe 25 decembrie.
    Moș Crăciun e doar un bătrân senil, care nu realizează că fericirea oamenilor nu constă în cadouri îndesate bine în cărucioarele supermarket-urilor.
    Adevăratul sărbătorit este un... tânăr. Avea 33 de ani când a dat totul pentru noi. Se numește Iisus Hristos și a făcut ceea ce Moș Crăciun, Superman, Captain Planet, Bill Gates, Steve Jobs, Mohammed bin Rashid Al Maktoum (regele Dubaiului), Emil Boc și alții nu vor face în veci.
    A renunțat la tot pentru ca noi să avem totul. A renunțat la măreția și slava Lui de Dumnezeu, a purtat toate greutățile umane, a suferit cumplit și, într-un final, a murit. Toate acestea le-a făcut și le-a îndurat pentru ca noi să-L cunoaștem, ca să putem ști ce înseamnă iubirea divină și până unde poate ajunge...
    Câți dintre noi Îl cunoaștem, când luăm cu asalt magazinele, când ne umplem casele de beculețe colorate, când suntem preocupați de cât de mare e cadoul, când Moș Crăciun e mai important decât Cel care a murit pentru ca tu să trăiești?
    Îmi face plăcere să cred că și eu și voi am ajuns la o vârstă la care, deși ne putem păstra mult și bine sufletul de copil, inima noastră ar trebui să fie adultă, ar trebui să simtă adevărul, nu să se lase acoperită de iluzii ieftine și trecătoare.
    E timpul să ne amintim un lucru esențial: de Crăciun sărbătorim Nașterea Mântuitorului. Pe 25 decembrie, ar trebui să mâncăm (și aici am câteva idei: ciorbă de curcan, cârnați, salată de boef scăldată în maioneză, cozonaci proaspăt-scoși din cuptor, prăjitură albă-ca-zăpada, mai continui?) și să bem (cu moderație!) în cinstea Celui care S-a făcut om, pentru ca noi să devenim dumnezei împreună cu El.
    Fie ca Domnul Iisus Hristos să vă lumineze inimile cel puțin atât de mult pe cât vă luminați bradul și casa, să vă dea înțelepciune cel puțin atât de multă pe cât aveau sfinții, răbdare și credință cel puțin atât de mari pe cât a avut Iov (cunoscătorii știu de ce!), tărie în fața necazurilor (care, apropo, nu vin de la El!) și fericire cel puțin atât de multă încât să dansați ca David înaintea Domnului.
    Și pentru că darurile sunt în centrul atenției, de sărbători Îi putem face și noi un cadou lui Hristos: o faptă bună, o renunțare la orgoliu, la ultimul cuvânt într-o discuție, haine sau ceva de mâncare pentru un om sărac, un cuvânt de încurajare pentru un om trist, o speranță acolo unde nu mai este și, cel mai valoros dar din toate: o rugăciune constantă.

    Crăciun fericit alături de cei dragi!
((Gabriel))
((Gabriel))


http://www.mixcloud.com/GabrielTudor

Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de adriuta la data de Mier Dec 28, 2011 6:47 am

Foarte frumoase cuvintele tale inainte de Craciun.
Am sorbit din ochi galeria si m-au incantat lucrarile. Te felicit pentru originalitatea de a adauga in tablou ceea ce lipsea si astept cu nerabdare peisajul.
Felicitari!!! bravo
adriuta
adriuta


Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de rodica la data de Joi Dec 29, 2011 12:00 pm

Draga Gabriel: Fie ca anul 2012 sa-ti aduca indeplinirea tuturor dorintelor tale.Iti doresc mult soare si cit mai multe certitudini! Deasemeni tuturor ce trec pe aici le doresc sanatate cit cuprinde si binenteles traditionalul La multi ani.
rodica
rodica


Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty La mulți ani!

Mesaj Scris de ((Gabriel)) la data de Sam Dec 31, 2011 2:48 pm

    Prieten(ă) drag(ă),

    Este ultima zi din 2011, prilej tocmai bun să ne uităm puțin în spate.
    Ce vedem în urmă? Dacă sunt amintiri frumoase (care nu ne chinuiește), succesuri (cum ar spune EBA), prudență (cum vrea Boc) și iubire, atunci sper să le ai și pe mai departe, că tare bune sunt.
    Dar dacă astea par a se fi pierdut pentru tine? Parcă nu te-ai mai uita înapoi, așa-i? Parcă nu îți mai priește urarea „La mulți ani", acum, în ajun de An Nou.
    Poate că datoriile au devenit prea mari, la muncă atmosfera e aceeași, fără nicio motivație de a progresa, prietenii se dovedesc a fi doar simple cunoștințe, iar dragostea rămâne departe, ori a ieșit din viața ta, dintr-un motiv sau altul...
    Aș vrea acum, în momentul ăsta, să îți aduci aminte că, de-a lungul timpului, după momentele grele au urmat bucurii la care, poate, nu mai sperai. Fii sincer(ă) și recunoaște: Seara vine plânsul, iar dimineața, veselia. (Ps. 29:5)
    Nu spune hop până nu spui hip, zicea odată cineva, și mare dreptate avea. Să nu spui și să simți niciodată că e prea târziu pentru soare, doar pentru că afară e încă noapte.
    Dumnezeu lucrează în noapte (în vremuri grele), iar dimineața (în vremurile bune) se bucură împreună cu tine.
    Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îți dau tărie și te ocrotesc... (Isaia 41:10) - sunt cuvinte adevărate, care te îndeamnă să îți pui încrederea în Cel care te cunoaște mai bine decât te vei cunoaște tu vreodată, Cel care îți știe și nevoile și visele și neputințele.
    Cel care te-a prețuit mai mult decât întregul Univers, încă dinainte de a te fi creat, îți spune Cu iubire veșnică te-am iubit și de aceea Mi-am întins spre tine bunăvoința. (Ieremia 31:3)
    Așa că, indiferent de cât de înalte sunt valurile vieții tale, adu-ți aminte că Iisus ne dă putere să mergem pe apă, și asta chiar în mijlocul furtunii!
    Ai încredere, căci Cei ce se încred în Domnul își înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă și nu obosesc; umblă și nu ostenesc. (Isaia 40:31)
    Orice ar urma pentru tine, atâta timp cât ai credință și păstrezi relația cu Hristos, totul va fi bine.
    Dumnezeu nu minte, iar planul Lui cu viața ta e ceva ce îți va depăși așteptările: Pentru că numai Eu știu gândul ce-l am pentru voi, zice Domnul, gând bun, nu rău, ca să vă dau viitorul și nădejdea. (Ieremia 29:11)
    Îți doresc un An Nou cu sănătate, răbdare, bucurii, credință neclintită, iubire și împlinire!


    La mulți ani!
((Gabriel))
((Gabriel))


http://www.mixcloud.com/GabrielTudor

Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de valkia la data de Dum Ian 01, 2012 10:51 am

Multumim mult de urari, Gabriel, bucuria pe care o daruiesti celor din jurul tau sa se intoarca inzecit la tine. La Multi Ani!
valkia
valkia


Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Cadoul pentru Graham

Mesaj Scris de ((Gabriel)) la data de Joi Aug 09, 2012 10:30 pm

    După mai bine de un an de lucru, în sfârșit am terminat cel mai mare și mai complex goblen pe care l-am cusut până în prezent.
    Este vorba de „Peisaj de iarnă”, de Joos de Momper (162 de la Hudema's):
((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Speisajdeiarn162

    Acest tablou va ajunge în Marea Britanie (Newbury). E cadoul de 60 de ani pentru un prieten drag, Graham. Sper să îi placă, pentru că și l-a ales fără să știe. L-am fentat spunându-i că îi fac un test de personalitate, în care trebuia să-și aleagă o imagine pe care ar vedea-o transformată într-un tablou de pus în casă. Și, în funcție de acea imagine, îi puteam spune profilul lui. O abureală, doar ca să-mi dau seama ce îi place. A ales 162 și 162 a rămas.
    A fost cumplit de greu și de obositor să-l lucrez (Mie nu-mi place tema. Preferam o icoană sau ceva asemănător), însă aș fi cusut orice pentru omul ăsta. Mai rămâne să-l încreștinez (nu e credincios adevărat, din păcate).
((Gabriel))
((Gabriel))


http://www.mixcloud.com/GabrielTudor

Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de anasstasia la data de Joi Aug 09, 2012 10:39 pm

Mie imi place acest model. Cred ca Graham imi seamana un pic la gusturi: peisaje, iarna.... mixta
L-ai inramat si potrivit, imi place. Forte frumos gestul tau, mai ales ca ai lucrat ceva ce nu ti-a placut. De aceea ti s-a parut si greu de lucrat.
anasstasia
anasstasia


Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de anasstasia la data de Joi Aug 09, 2012 10:40 pm

A, inca ceva! L-ai lucrat pictat sau cu diagrama?
anasstasia
anasstasia


Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de catinca la data de Joi Aug 09, 2012 10:41 pm

Foarte frumos!Felicitari pentru toata munca ta si pentru rezultatul absolut minunat! I love you I love you
catinca
catinca


http://lissagoblen.blogspot.ro/

Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de ((Gabriel)) la data de Joi Aug 09, 2012 10:42 pm

anasstasia a scris:A, inca ceva! L-ai lucrat pictat sau cu diagrama?

    Mulțumesc pentru aprecieri, anasstasia!
    L-am lucrat pe imprimat. Nu am apucat, deocamdată, să lucrez pe diagramă. Mi-ar solicita atenția foarte mult și nu prea am timp.
((Gabriel))
((Gabriel))


http://www.mixcloud.com/GabrielTudor

Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de ((Gabriel)) la data de Joi Aug 09, 2012 10:43 pm

catinca a scris:Foarte frumos!Felicitari pentru toata munca ta si pentru rezultatul absolut minunat! I love you I love you

    Mulțam', catinca! Să dea Dumnezeu să-i placă și lui!
((Gabriel))
((Gabriel))


http://www.mixcloud.com/GabrielTudor

Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de LALUNA la data de Joi Aug 09, 2012 10:58 pm

E un model destul de greu de lucrat pe imprimat, vad multe detalii fine si pot doar sa-mi imaginez cat de mult te-ai chinuit. Sper din tot sufletul ca Graham sa aprecieze darul tau, e deosebit. Eu una m-as desparti cu greu de el.
Sunt doua rame si pass, vad bine? Mi se pare o inramare armonioasa...
Te felicit si ma bucur pentru tine ca poti face o asemenea bucurie unui prieten.
LALUNA
LALUNA


Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de anasstasia la data de Joi Aug 09, 2012 11:02 pm

Waw, este pictat??? Nu as fi spus, iar asta este cel mai mare compliment. Sincer, cred ca ti-ar fi fost mai usor sa-l lucrezi cu diagrama, decit sa-l lucrezi pictat. Este un model foarte frumos si ti-a iesit de nota 20!
anasstasia
anasstasia


Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de ((Gabriel)) la data de Joi Aug 09, 2012 11:21 pm

LALUNA a scris:E un model destul de greu de lucrat pe imprimat, vad multe detalii fine si pot doar sa-mi imaginez cat de mult te-ai chinuit. Sper din tot sufletul ca Graham sa aprecieze darul tau, e deosebit. Eu una m-as desparti cu greu de el.
Sunt doua rame si pass, vad bine? Mi se pare o inramare armonioasa...
Te felicit si ma bucur pentru tine ca poti face o asemenea bucurie unui prieten.

    Nu sunt două rame. E una singură, dar așa lasă impresia. Mulțumesc mult de aprecieri, LALUNA!
((Gabriel))
((Gabriel))


http://www.mixcloud.com/GabrielTudor

Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de ((Gabriel)) la data de Joi Aug 09, 2012 11:23 pm

anasstasia a scris:Waw, este pictat??? Nu as fi spus, iar asta este cel mai mare compliment. Sincer, cred ca ti-ar fi fost mai usor sa-l lucrezi cu diagrama, decit sa-l lucrezi pictat. Este un model foarte frumos si ti-a iesit de nota 20!

    Da, e imprimat. Mă bucur că îți place! A fost greu să disting anumite nuanțe, dar cu multă atenție și migală reușești.
    Mulțumesc pentru notă! Sper să mă autodepășesc cu fiecare goblen lucrat!
((Gabriel))
((Gabriel))


http://www.mixcloud.com/GabrielTudor

Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de Miha60 la data de Vin Aug 10, 2012 12:02 am

Totul imi place: tema aleasa, culorile, rama ( care este o frumusete) dar cel mai mult mi-a mers la inima gestul tau de a-l darui. Sper ca preitenul tau sa aprecieze asa cum se cuvine gestul si munca ta.
Imi imaginez ca a fost migalos de cusut, are atea detalii si mai ales ca e imprimat, e si mai greu( parerea mea) bravo
Miha60
Miha60


Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de ginabreazu la data de Vin Aug 10, 2012 8:24 am

Felicitari ! I love you
ginabreazu
ginabreazu


Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de ((Gabriel)) la data de Vin Aug 10, 2012 9:10 am

    Vă mulțumesc mult, Miha60 și ginabreazu!
Multumesc!
((Gabriel))
((Gabriel))


http://www.mixcloud.com/GabrielTudor

Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de Liliana_ct la data de Vin Aug 10, 2012 9:16 am

Foarte frumos peisajul de iarna..felicitari pentru munca depusa.
buchet
Liliana_ct
Liliana_ct


Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de ANIKO la data de Vin Aug 10, 2012 9:18 am

Foarte frumos atat goblenul, cat si gestul tau! Felicitari! thumbs up I love you
ANIKO
ANIKO


Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de ((Gabriel)) la data de Vin Aug 10, 2012 9:42 am

ANIKO a scris:Foarte frumos atat goblenul, cat si gestul tau! Felicitari! thumbs up I love you

    Mulțam', ANIKO! Mă bucur foarte mult că vă place. Sper să aibă același tip de reacție din partea tuturor celor care îl vor vedea în Marea Britanie. Din câte știu, ei nu prea au tipul ăsta de goblen (oblic), ci cross-stich (în cruciuliță) sau straight-stich (drept).
((Gabriel))
((Gabriel))


http://www.mixcloud.com/GabrielTudor

Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de dory la data de Vin Aug 10, 2012 12:21 pm

felicitari Gabriel pentru acest tablou minunat dar mai ales pentru gestul tau de a-l darui unui prieten drag,cu siguranta ii va placea, mai ales cand este ceva lucrat de mainile tale,nici nu se putea un cadou mai original.
Eu am daruit la o vecina "Ruga lui Isus" lucrata cam 2/3 din el si restul a continuat ea ,atunci s-a invatat sa lucreze ,si imi zice ca de cate ori priveste acel tablou isi aminteste de mine. I love you
dory
dory


Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de ((Gabriel)) la data de Vin Aug 10, 2012 1:00 pm

dory a scris:felicitari Gabriel pentru acest tablou minunat dar mai ales pentru gestul tau de a-l darui unui prieten drag,cu siguranta ii va placea, mai ales cand este ceva lucrat de mainile tale,nici nu se putea un cadou mai original.
Eu am daruit la o vecina "Ruga lui Isus" lucrata cam 2/3 din el si restul a continuat ea ,atunci s-a invatat sa lucreze ,si imi zice ca de cate ori priveste acel tablou isi aminteste de mine. I love you

    Mulțumesc, dory! Spor și ție la cusut! Coase
((Gabriel))
((Gabriel))


http://www.mixcloud.com/GabrielTudor

Sus In jos

((Gabriel)) - goblen galerie - Pagina 5 Empty Re: ((Gabriel)) - goblen galerie

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 5 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum