Delia Elena - goblen galerie
Pagina 3 din 19 • Distribuiţi •
Pagina 3 din 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Re: Delia Elena - goblen galerie

La acest goblen lucram cand l-am pierdut pe bunicul. Din pacate nu l-a vazut terminat cat timp a fost printre noi, dar de acolo de sus cred ca ii place. L-am lucrat anul trecut.
Delia Elena

"Jessica" Rogoblen. Si acest goblen face parte din capitolul : Inceputuri.
Delia Elena

Acest goblen imi aduce aminte de primul meu servici si de perioada cand am lucrat in Bucuresti. Cumparat tot de la Rogoblen, dar nu mai stiu cum se numeste. Varsta e de vina !!!!!

Delia Elena

"Strada cafenelelor" Talmaciu Sibiu. Scaunul din partea de jos nu se vede tot pentru ca baietii au gresit dimensiunile ramei si au facut-o mai mica.
Delia Elena

Un alt cadou pentru buni, terminat anul trecut. Cand m-a vazut cu el in brate i-au dat lacrimile, de fapt ne-am emotionat amandoua.
Delia Elena

"Peisaj de munte" Gobleset, nu se mai comercializeaza. Mi s-a parut dificil de lucrat.
Delia Elena
Astea sunt toate goblenurile mele. Pana la Craciun sper sa termin "Frumusetile iernii".
Va imbratisez cu drag ! Sa aveti spor la lucru, sanatate si liniste sufleteasca !
Va imbratisez cu drag ! Sa aveti spor la lucru, sanatate si liniste sufleteasca !

Delia Elena
Delia Elena a scris:
"Micul Valentin" Talmaciu Sibiu.
e foarte frumos acesta.....eu am ceva asemanator, dar fara fond......nici nu mi l-am imaginat cusut....arata bine.
tin sa te felicit si eu pt toata galeria ta, ai muncit mult la ele, si sunt untr-un nr destul de mare
iti doresc spor in continuare, si sa se inmulteasca si mai mult galeria ta
crina
Delia Elena a scris:
Un alt goblen de care nu am fost multumita si pe care nu am vrut sa-l inramez. Dar cand l-am vazut inramat mi s-a parut dragut. Cumparat prin anii 90 de la Talmaciu Sibiu. Atunci nici oferta nu era prea variata si nici eu nu prea stiam ce sa aleg.
Delia Elena a scris:
Acest goblen imi aduce aminte de primul meu servici si de perioada cand am lucrat in Bucuresti. Cumparat tot de la Rogoblen, dar nu mai stiu cum se numeste. Varsta e de vina !!!!!
Delia Elena a scris:
"Strada cafenelelor" Talmaciu Sibiu. Scaunul din partea de jos nu se vede tot pentru ca baietii au gresit dimensiunile ramei si au facut-o mai mica.
Imi plac cel mai mult.
gobelin
Delia Elena a scris:
"La vanatoare" Hudemas
acesta imi place mult , ce culori frumoase!
duchess
Superbe tablouri. Ai cu ce sa te lauzi. Felicitari si la mai multe, ca talent exista. Spor in toate.
delia
Delia Elena, ai o galerie impresionanta! Te felicit sincer! Imi plac toate lucrarile tale, unele mai mult decit altele, dar toate frumoase. Am sa-ti urmaresc modelele in lucru cu mult interes. Inca o data te felicit! 

Cris
[quote="Delia Elena"]Astea sunt toate goblenurile mele. Pana la Craciun sper sa termin "Frumusetile iernii".
[/quote]
:plange: :cadou:
Delia Elena o galerie impresionanta , unul mai frumos ca altul, felicitari si la mai multe ,... imi place si cum le-ai inramat . :multspor:

Delia Elena o galerie impresionanta , unul mai frumos ca altul, felicitari si la mai multe ,... imi place si cum le-ai inramat . :multspor:

Doamnelor dragi va multumesc din suflet pentru aprecieri, urari si mai ales pentru vizita. Sa aveti un Craciun asa cum vi-l doriti si spor la treaba, pentru ca acum este mai multa ca oricand!
LA MULTI ANI !

LA MULTI ANI !

Delia Elena
Delia, ai o galerie, de-a dreptul impresionanta ! Felicitari si spor pe mai departe ! Sarbatori cu bine si bucurii !
geta
Deosebite goblenurile, DElia ! Si sunt pe gustul meu ramele...numai bune pentru cina din seara asta ! Ce-mi place sa ma hranesc cu voi si prin voi , iubitoarele de goblen ! Ai dreptate cu treaba in perioada asta, desi se zice ca nu vin sarbatorile cu parul... totusi noi, indeosebi femeile, ne straduim sa fie cuibusorul nostru...unul al ARMONIEI si DELICATETII ! Sarbatori cu Pruncul Sfant in Lumina si Dragoste !
Delia-Elena, Craciun fericit , multa sanatate si numai bine alaturi de cei dragi ! :x6: :x29: :x13:
Miha60
Pagina 3 din 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Pagina 3 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|