Monyycuta - goblen galerie
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Re: Monyycuta - goblen galerie
Felicitari Mony.............e foarte frumos iar rama i se potriveste perfect .............spor la cusut si la cat mai multe goblene frumoase 

ile
Unu' dar...bun ! :D Superb ! Parca spui ca este pictat. Felicitari !!!

geta
Foarte frumoasa icoana. E de la goblenset, nu? Chiar imi place mult. 

Georgeta
Mony felicitari pentru frumoasa icoana!
:cadou:
Mult spor in continuare!

:cadou:
Mult spor in continuare!

Antonia
geta a scris:Unu' dar...bun ! :D Superb ! Parca spui ca este pictat. Felicitari !!!
subscriu ! ce frumos e, si inramarea e foarte bine aleasa , felicitari

duchess
Vă multumesc pentru aprecieri .
Goblenul este de la goblenset.
Goblenul este de la goblenset.
monyycuta
Ce delicat ! Felicitari, Monique ! De la goblenset zici, ai ? Ia sa le fac o vizita virtuala !
Multumesc tare mult pentru aprecierile voastre.
Felicitări şi numai cuvinte de laudă pentru toate galeriile pe care nu ma mai satur sa le admir. de
De fapt primul goblen nu este acesta, dar cel care a fost primul l-am facut cadou si nu am poza cu el. A fost tot o icoana cu Maica Domnului de la Goblenset. A fost de dimensiuni mai mici si avea intradevar mai putine culori.

Felicitări şi numai cuvinte de laudă pentru toate galeriile pe care nu ma mai satur sa le admir. de

De fapt primul goblen nu este acesta, dar cel care a fost primul l-am facut cadou si nu am poza cu el. A fost tot o icoana cu Maica Domnului de la Goblenset. A fost de dimensiuni mai mici si avea intradevar mai putine culori.
monyycuta
Multumesc tare mult pentru aprecierile voastre.
Felicitări şi numai cuvinte de laudă pentru toate galeriile pe care nu ma mai satur sa le admir.

Felicitări şi numai cuvinte de laudă pentru toate galeriile pe care nu ma mai satur sa le admir.

monyycuta
M-am uitat iar la goblenul tău, si iar am oftat...
Foarte frumos.
Foarte frumos.
gobelin
Foarte reusit goblenul Monica , lucrat perfect felicitari
si la cat mai multe .

Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|