Marilivm - goblen galerie
Pagina 8 din 9 • Distribuiţi •
Pagina 8 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Marilivm - goblen galerie
Felicitari Superb tabloul;chiar nu conteaza cit a durat lucru,important este finalul;si finalul,este SUPERB
Doamne ajuta!
Doamne ajuta!
Chiar dacă nu-mi place iarna, peisajele lui Kinkade întotdeauna îmi scot câte un oftat...au , așaaa... un iz de romanță... Felicitări, Mariliv ! Nu îl și înrămezi ?

Superb, Mariliv! 
Iti cer si eu, daca poti, sa il pui in varianta mai mare ca sa il pot admira in voie. Si niste detalii: ce dimensiuni are, prelucrarea e a ta sau...,
Inca o data,

Iti cer si eu, daca poti, sa il pui in varianta mai mare ca sa il pot admira in voie. Si niste detalii: ce dimensiuni are, prelucrarea e a ta sau...,
Inca o data,

Cris
Nu stiu ce am facut de arata asa de mititel.Voi incerca,chiar daca nu apare inramat,pt.ca nu este.
marilivm
Toate asteptam o poza mai mare si mai clara...
E asa de frumos, e pacat sa nu se vada bine...

LALUNA
Si eu vreau Luana,dar jaba.Am facut fotografia cu tabloul atarnat pe perete si vezi ce a iesit.O sa-l rog maine pe sotul sa fac una mai buna si atuncia am sa postez alta.

marilivm
Eu cred ca e vorba despre linkul pe care il alegi din Imageshack (daca asta folosesti pentru postari). Cred ca sunt diferite. Dar poate se pricepe altcineva mai bine..., ca eu...

LALUNA
...uita-te si la dimensiunea pozei, eu de regula, le incarc la 640X480 si iese la o marime buna poza.
Cris
marilivm,felicitari;Multa munca,dar a meritat; daca v-a fi caldura mare la vara,te-ai "scos";cu acest anotimp;dupa cita zapada are,vei fi cea mai fericita sa ai racoare in casa;
Spor in continuare,la

Spor in continuare,la

În sfârsit e gata, mătusică. Ati lucrat mult la el... si e frumos! Si poza e frumoasă.
gobelin
Goblenul e gata de mai mult timp, aceasta e doar o poza mai mare si mai clara, pentru care multumim din suflet. Se vede mult mai bine acum, era pacat de asa frumusete sa nu o putem admira cum trebuie.

LALUNA
Imi cer scuze, eu credeam ca acum e proaspat terminat.
Vedeti, e asa frumos peisajul ca vazut in fotografie mai mare, pare ca ar fi altul!
Vedeti, e asa frumos peisajul ca vazut in fotografie mai mare, pare ca ar fi altul!
Rossana
Desi l-am mai admirat o data, acum, fiind mai mare, se vede in toata splendoarea lui. Este chiar MINUNAT! Felicitari pentru rabdare si realizare! Nu ma pasionau peisajele de iarna dar de cand vad ce tablouri frumoase sunt postate, parca, parca ma imbie sa incerc si eu unul. Poate in vara cand mi-o fi dor de racoare si zapada. Inca o data, felicitari!
Oana-T
Mariliv te felicit pt modelul terminat,
e prelucrarea ta, asa-i? ....astept sa vad ce rama ii pui...

Cris
Mariliv foarte frumoase lucrari
imi doresc sa ajung la varsta ta cu aceaasi dorinta de cusut si cu aceeasi placere pentru frumos .

E un model foarte reusit, la dimensiuni mari isi dezvaluie frumusetea, felicitari si ac usor in continuare!
valkia
Va multumesc mult,tuturor.Nicolina"puiule"iti doresc sa-mi depasesti cu mult.mult.... varsta,sa cosi cu multa placere pt.tine.copii tai si nepoti(daca ai)Daca nu fa si tu rost ca si mine(vezi nepotul de pe forum)ca precum aceste mai am si acasa. altii(nu fi gelos nepotica)Unul dintre ei va fi proprietarul de fapt si de drept al Vanatorului.Cat priveste cusut,ma iarta,cauta o alta motivatie ca a mea nu te va incalzii nici vara. 

marilivm
Minunat peisajul ,ca dealtfel intreaga galerie.
Felicitari si

lacramioara
Minunate toate, in special ultimul mi-a luat piuitul vb aia...sincere FELICITARI!!
adriuta
Pagina 8 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 8 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|