Tina - goblen galerie
Pagina 3 din 6 • Distribuiţi •
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Tina - goblen galerie
gobelin
valexya
Petro de cand am venit acasa am fost foarte preocupata de curatenie. Balcoane exterior, interior,gresie ,faianta placat lambriu .
Dupa Paste curatenie toata casa ,dat tot jos de pe pereti ,din nou dat glet ,varuit .Baia ,dat jos faianta ,gresie plus schimbatul tamplariei in totalitate . Ce mai ! A fost santier in toata regula ,mare noroc ,ca am avut meseriasi pe cinste.Din aceasta cauza nu am observat caci tu deja i-mi dischisesei galeria . Ori cum iti multumesc mult.
Sant cateva intradevar scoase din revise ,lucrate cu multi ani in urma.
Dupa Paste curatenie toata casa ,dat tot jos de pe pereti ,din nou dat glet ,varuit .Baia ,dat jos faianta ,gresie plus schimbatul tamplariei in totalitate . Ce mai ! A fost santier in toata regula ,mare noroc ,ca am avut meseriasi pe cinste.Din aceasta cauza nu am observat caci tu deja i-mi dischisesei galeria . Ori cum iti multumesc mult.
Sant cateva intradevar scoase din revise ,lucrate cu multi ani in urma.
Tina
Tina, te felicit pentru impresionanta si frumoasa ta galerie. Ai investit mult timp si bani insa ti-a iesit ceva pe cinste. Mult spor la terminarea curateniei dar si la goblenit, daca mai poti si mai ai timp.
geta
felicitari pentru cele doua goblene terminate .sint foarte frumoase :cadou:
margareta_
Ce frumos si corect sunt lucrate ! Eu nu lucrez asa corect....
Superbe !
Superbe !
cherie
alte doua adaugate la colectie...
mult mult spor la cit mai multe
...si sa le vedem cit de curind si inramate.... :bounce:

valexya
Felicitari pentru ul;timele modele adaugate la galerie , imi place cum ti-a iesit Mona Lisa . 

Tina , felicitari pentru cele doua goblene terminate , ai muncit mult dar rezultatul e extraordinar !!!!!!
duchess
Tina felicitari pentru lucrarile terminate, sunt ambele foarte frumoase!!!!!! 

Dianus
Oooo !!! Ce de Minunatii ! FELICITARI ! Dintotdeauna mi-a placut Sissi dar n-as avea curajul s-o cos...A fost greu ? Mi se pare ca rochita ei rupta din Soare ridica dificultati la coasere... E atat de fina !
Acum ca ati scapat de ,,santier'' va puneti din nou pe treaba, nu ?
Sanatate si Succes !
Acum ca ati scapat de ,,santier'' va puneti din nou pe treaba, nu ?
Sanatate si Succes !
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 3 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum