Miha60 - goblen galerie
Pagina 4 din 41 • Distribuiţi •
Pagina 4 din 41 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41
Re: Miha60 - goblen galerie
Petro a scris:Foarte frumoasa felicitarea Mihaela! Spune-mi, te rog, daca vrei, ce faci cu ele? Le oferi celor dragi sau le pastrezi?
Da, chiar....ce faci cu atitea?
ai deja foarte multe.........
crina
va multumesc , fetelor pentru aprecieri Ultima felicitare e preferata mea Nu m-am gandit ce voi vace cu ele Imi place sa le cos I nca nu am goblen ca sa cos asa ca ma ocup cu felicitarile . Dar cand voi avea goblen .... ooooo (sper cat de curand!!!!) alta va fi treba ha ha
Miha60
Foarte frumoasa, si mie-mi place ! Si modelul e dragut, si incadrarea e foarte bine realizata.
Iarina
Multumesc mult fetelor !
Ai dreptate, Alina, dupa ce voi avea goblenul nu mai cos felicitari ! :mss:
Ai dreptate, Alina, dupa ce voi avea goblenul nu mai cos felicitari ! :mss:
Miha60
sunt foarte reusite felicitarile,cum le pui acel carton,invata-ma si pe mn ca as vrea sa le fac si eu asa sunt mult mai frumoase,pentru rame inca nu imi permit dar incet,incet ;)
Felicitari inca o data
Felicitari inca o data

Cristina
Multumesc Cristina pt vizita si aprecieri Cartonul il cumpar cu decupaj iar modelul il aleg sa se incadreze in decupaj... sau invers... cos intai si apoi cumpar cartonul cu decupaj Este un topic pe forum unde se explica cum se pune cartonul... si cum se prinde lucrul de carton Sper sa -ti fie de folos.
Miha60
Felicitari Miha,pentru toate FELICITARILE facute pana acum,e una mai frumoasa decat cealalta. 

Nelik
Miha ai reușit să înrămezi Buchetul cu maci? Îmi place foarte mult.
Cu privire la felicitări, ai cusut cumva și fondul din partea de sus sau e pânza goală? Ce fel de pânză ai folosit, căci pare să fie foarte frumoasă căci nu i se văd găurile..
Cu privire la felicitări, ai cusut cumva și fondul din partea de sus sau e pânza goală? Ce fel de pânză ai folosit, căci pare să fie foarte frumoasă căci nu i se văd găurile..
gobelin
Multumesc foarte mult pentru vizita si aprecieri , Gobelin
Nu am inramat inca buchetul cu maci din motive finaciare, mereu gasesc altceva si cheltui banii alocati inramarii... sta in asteptare... sper sa-i vina randul curand...
Felicitarile sunt cusute pe Aida 14 (nu e cusuta partea de sus) dar deoarece modelul e aproape cat tot decupajul, nu se vad prea mult gaurile Am cusut cu firul in 3
Nu am inramat inca buchetul cu maci din motive finaciare, mereu gasesc altceva si cheltui banii alocati inramarii... sta in asteptare... sper sa-i vina randul curand...
Felicitarile sunt cusute pe Aida 14 (nu e cusuta partea de sus) dar deoarece modelul e aproape cat tot decupajul, nu se vad prea mult gaurile Am cusut cu firul in 3
Miha60
Ia uite-l ce frumusel e. Ti-a iesit perfect, chiar daca nu ai mai cusut imprimate pana acum. Felicitari!
PS: Ce urmeaza? Cumva un model goblenset?

PS: Ce urmeaza? Cumva un model goblenset?
Georgeta
Multumesc, Georgeta pentru vizita si aprecieri Deocamdata am inceput sandalutele roz, apoi continui Madame de Pompadour de la Goblenset Ai ghicit !!!
Miha60
miha, foarte fain ti-a iesit ingerasul......
miha, pune niste poze cu papuceii.....
miha, pune niste poze cu papuceii.....
crina
Multumesc, Crina pt aprecieri Am pus poza cu papuceii la goblen in lucru ! :mss: :3:
Miha60
Ce frumos ti-a iesit Miha ! Si ce bine s-a acoperit panza ! E un ingeras tare dragalas . Felicitari !
geta
Pagina 4 din 41 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41
Pagina 4 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|