Sponsorizari, promovarea blogurilor, site-urilor si magazinelor membrilor

In jos

Sponsorizari, promovarea blogurilor, site-urilor si magazinelor membrilor Empty Sponsorizari, promovarea blogurilor, site-urilor si magazinelor membrilor

Mesaj Scris de Irina la data de Mier Mai 11, 2016 9:35 am

Buna tuturor!
Datorita modificarilor efectuate de Forumgratuit in politica privind reclamele, respectiv adaugarea de reclame agresive si in cantitate mare pe forum, asupra carora administratorii forumului nu pot interveni, am decis sa dezactivam portalul, acesta incarcindu-se foarte greu.
Din pacate, astfel am eliminat si bannerele blogurilor membrilor - dupa ce mai intii am verificat si am constatat ca majoritatea nu au mai fost active de ceva vreme.
De asemenea, cu aceasta ocazie au fost eliminate si bannerele sponsorilor concursurilor precedente. Le multumim din nou pentru generozitate!

Comunitatea noastra apreciaza creativitatea si originalitatea, de aceea punem in continuare la dispozitie modalitati de promovare gratuite pentru orice intreprindere in acest sens:

1. Pentru membri
- adaugarea in semnatura a link-urilor catre blog, site, magazin online, etc - fara vreo conditie de reciprocitate
- deschiderea unor topicuri in Bazar, pentru vinzarea de kituri sau materiale care va prisosesc.
- deschiderea unor topicuri dedicate in sectiunea Firme specializate, daca aveti afaceri proprii (online sau nu), unde puteti sa va prezentati produsele si sa anuntati noutatile

2. Pentru firmele specializate
a. fara a fi nevoie de inregistrarea in forum
- sponsorizarea de concursuri, tombole, sau schimburi organizate in forum, prin oferirea de premii sau alte facilitati - acestea apar in sectiunile Concursuri si Schimburi (sectiuni deschise vizitatorilor). Va rugam sa folositi formularul de contact pentru a pune la punct amanuntele cu administratorii forumului.
b. dupa inregistrarea ca membru al forumului
- deschiderea unor topicuri dedicate in sectiunea Firme specializate, sau activarea in subiectele deja existente dedicate firmei dvs, unde puteti sa va prezentati produsele, sa anuntati noutatile si sa primiti feedback de la membrii forumului.
- deschiderea de topicuri in Blogul forumului (sectiune deschisa vizitatorilor) pentru a anunta expozitii, concursuri sau alte evenimente pe care le organizati.

Va dorim succes!
Irina
Irina


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum