Un singur SMS la 8832 o poate ajuta să meargă normal!

In jos

08022016

Mesaj 

Un singur SMS la 8832 o poate ajuta să meargă normal! Empty Un singur SMS la 8832 o poate ajuta să meargă normal!




La doar șapte ani, Elena Petică știe foarte bine ce înseamnă greutățile vieții. Din cauza unei malformații la coloană, fetița a avut o copilărie tristă, în care jucăriile au fost înlocuite cu o orteză purtată timp de 3 ani, aproape toată ziua. În plus, luni de zile Elena a fost imobilizată în gips, iar spitalul i-a devenit a doua casă.

În octombrie, anul trecut, copila a fost operată la șoldul drept, iar radiografiile arată că totul a decurs bine. Problemele nu s-au sfârșit însă, deorece mai e nevoie de o operație, de data aceasta la șoldul stâng. Intervenția costă 20.000 de lei, cu tot cu recuperarea pe care trebuie să o facă timp de șase săptămâni. Familia nu are de unde să strângă atâția bani, așa că noi am rămas singura speranță.

Un simplu SMS cu textul Elena trimis la numărul 8832 îi poate oferi fetiței șansa de a merge și de a trăi ca un copil sănătos. Cu doar 2€ îi putem schimba viața!

Nu uitați: Elena la 8832, de pe orice telefon din rețelele Orange, Vodafone și Telekom... De asemenea, donații pot fi făcute și prin card bancar, PayPal sau contract de sponsorizare pe site-ul salveazaoinima.ro.

((Gabriel))
((Gabriel))


http://www.mixcloud.com/GabrielTudor

Sus In jos

Distribuie acest articol pe: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum