Cu un simplu SMS poți face mai mult decât crezi!

In jos

16092015

Mesaj 

Cu un simplu SMS poți face mai mult decât crezi! Empty Cu un simplu SMS poți face mai mult decât crezi!
    De mai bine de cinci ani, Ana și Alexandru Teodor din Iași trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Până acum ceva timp, nimic nu părea să le umbrească fericirea, mai ales după ce au aflat că vor fi părinți - o bucurie ce rar poate fi exprimată în cuvinte.
    Sarcina nu a fost, însă, una ușoară. Ultimele șase luni au fost petrecute de Ana stând în pat și urmând un tratament care să-l împiedice pe micuțul ei să vină pe lume înainte de vreme. Viitoarea mămică a sperat că totul va fi bine, iar Matei - băiețelul ce urma să se nască - îi va umple casa de fericire. Din păcate, la doar o zi după naștere, medicii au o veste proastă pentru părinți: copilul suferă de hipoacuzie neurosenzorială bilaterală profundă. Pe scurt: nu aude. 
    La aflarea diagnosticului, de supărare Ana a intrat într-o stare depresivă care amenința să se accentueze. Dar ajutată de psiholog și psihiatru, tânăra a început să lupte pentru fiul ei. Auzul micuțului poate fi redat de un implant cohlear, care costă peste 24.000 de euro, o sumă enormă pentru posibilitățile părinților.
    Îi putem ajuta trimițând un SMS cu textul „Matei” la numărul 8832. Cu doar 2 euro cresc șansele ca băiețelul de șase luni să audă și să se bucure de viață. Nu uitați: „Matei” la 8832, de pe orice telefon din rețelele Orange, Vodafone și Telekom. De asemenea, se poate dona prin card bancar sau PayPal pe site-ul: salveazaoinima.ro.
((Gabriel))
((Gabriel))


http://www.mixcloud.com/GabrielTudor

Sus In jos

Distribuie acest articol pe: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum