Tatting II
Pagina 19 din 22 • Distribuiţi •
Pagina 19 din 22 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22
Re: Tatting II
Sa desumflat balonul intre timp, insa nu e ce trebuie,,asa sta doar ca pentru balon ornament cu panglici nu le tine...se strange. Forma e ok a iesit rotund..ramane apretatul. O sa fac o proba cu o bucata de panza ceva sa vad cum se manifesta inainte de a proba pe balon..nu promit sa fie prea curand, asa ca posibil sa ma anticipezi cu experimentul.ANIKO a scris:Pana termin eu balonul meu, faci tu experimente cu apretatul Mary.Apropo l-ai dat jos de pe balon? Sunt curioasa ce tinuta are?
![]()
Mary
Mary, dar ce minunatie ai mesterit. Mereu vii cu idei inedite si deosebite. Felicitari!
nicoleta
Superbe obiecte de ornament.
Vin si eu cu o intrebare: Siropul asta de zahar folosit ca apret nu va ademenii muste, musculite si alte zburatoare? Intreb si eu!
Vin si eu cu o intrebare: Siropul asta de zahar folosit ca apret nu va ademenii muste, musculite si alte zburatoare? Intreb si eu!

scarlet47
Nu Scarlet, dupa cum vezi am in casa ingerasul..primul de 5 ani si nu a facut nici o problema in privinta asta, nu e nici dulce, nu ai senzatia de a atinge zahar, nu am incercat cu mainile umede sa vad.
Pare o metoda curioasa..dar se pare ca da cel mai bun rezultat..ca de apretat e apretat, in schimb pe o diagrama la vanzare americana dupa cum stim de la Viv daca ar face daune instructiunile de apretat ar avea ce cere despagubiri daca ar fi aiurea. Am primit pana si baloanele la diagrama
Pare o metoda curioasa..dar se pare ca da cel mai bun rezultat..ca de apretat e apretat, in schimb pe o diagrama la vanzare americana dupa cum stim de la Viv daca ar face daune instructiunile de apretat ar avea ce cere despagubiri daca ar fi aiurea. Am primit pana si baloanele la diagrama

Mary
Andra, virusul a pus stapanire pe tine
E foarte frumos semnul de carte. Felicitari!

E foarte frumos semnul de carte. Felicitari!
Mary
sa stii ca da!!!
m a chiunuit ceva ca
l am facut pe un ac obisnuit mai subtire...trebuia sa merg la gradinita si nu l mai terminam..nu ma dezlipeam ....

andra
andra a scris:[url=]
de data asta s a terminat ata...![]()
Andra data viitoare cand ti se termina ata, incearca sa o termini cu un cerc, nu cu un arc, asa vei putea pune o noua ata legant de baza cercului si nu se va vedea nodul!
Spoor sa ai!
PS semnul de carte e superb, fluturasul aduce iz de primavara! ce sa ma spun de curcubeul din ata!

Lar Maria Elena
nu mi am dat seama...ata din poza ammai gasit o prin casa dar tot nu mi ajunge....am atasat o degeaba...

andra
Aniko ata ta a avut un succes neasteptat
Andra esti de neoprit.
Eu am incercat apretul din zahar.

Dupa cum se observa aripile ingerasului stau fara nici o problema pe pippolini

Andra esti de neoprit.
Eu am incercat apretul din zahar.

Dupa cum se observa aripile ingerasului stau fara nici o problema pe pippolini
Mary
Se curata bine daca e spalat, dupa cum se vede in poza. Am spalat si apretat din nou ingerasul.
Era lipit cu silicon si uscat a ramas in apa.

Patat a ramas de la firul metalizat,mcre siropul fierbinte si firul metalizat care nu a fost favorizat de temperatura.
Era lipit cu silicon si uscat a ramas in apa.

Patat a ramas de la firul metalizat,mcre siropul fierbinte si firul metalizat care nu a fost favorizat de temperatura.
Mary
Ce-mi plac experimentele tale, Mary!
Pana termin eu balonul, tu o sa fii experta in apretat si macar eu nu va mai trebui sa-mi bat capul.
Chiar ca ata mea a avut succes la Andra, are un spor...si face lucruri tot mai frumoase.

Chiar ca ata mea a avut succes la Andra, are un spor...si face lucruri tot mai frumoase.

ANIKO
Aniko, nu mai am ce..pana nu fac altele. Metoda e suspect de simpla cu rezultate impresionante..mai am un clopotel alb cu margelute facut anul trecut care nu vroia sa tea sub nici o forma..sa-l vezi acum ce tantos e
Trebuie sa stam atente la Andra, daca continua in ritmul asta ramanem in urma(bina ca nu a dat inca de gust suveici
)

Trebuie sa stam atente la Andra, daca continua in ritmul asta ramanem in urma(bina ca nu a dat inca de gust suveici

Mary

stati linistite...

andra
Cu placere Dory.

E impresionant rezultatul.
Suportul pentru lumanare e din ceramica destul de greu..si tine dupa cum se observa

E impresionant rezultatul.
Suportul pentru lumanare e din ceramica destul de greu..si tine dupa cum se observa
Mary

Aici e suportul pe un clopotel facut cu fir metalizat Diamant..primul clopotel..dupa cum se vede nu a suportat greutatea.
Mary
Apretul cu zahar l-am incercat si eu mai demult cu fulgi de zapada crosetati cu fir Flavia. Cred ca e unul in topicul de croseta. L-am avut agatat in masina si va dati seama soarele a batut in el dar nu s-a ingalbenit. Chiar a rezistat eroic.
filipcarol
Cel care nu tine nu e apretat, e cu fir metalizat, are tinuta fara apret, era doar pentru a vedea diferenta.
Chiar tine, deja am fulgi apretati pe lista
de facut anul asta 
Cred Carolina, si firul colorat suporta bine genul asta de apret. Ingerasi au deja doi ani de cand ii tin in casa si nu au suferit nici o modificare.
Chiar tine, deja am fulgi apretati pe lista

Cred Carolina, si firul colorat suporta bine genul asta de apret. Ingerasi au deja doi ani de cand ii tin in casa si nu au suferit nici o modificare.
Mary
Pagina 19 din 22 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22
Pagina 19 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|