Schimb 2013 - trimiterile postale
Pagina 4 din 11 • Distribuiţi
Pagina 4 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Schimb 2013 - trimiterile postale
De unde stim ca este cruciulita din biscorn ? si eu sunt curioasa .
haha nico...pai..pozez biscornu, sterg tot si las numai o cruciulita ( mai mare munca decat treaba , nu-i asa? hihi )
hyaviv
Seara buna,va anunt ca si eu ca sunt posesoarea unui biscornu foarte frumos si finut lucrat marca LILI.Iti multumesc Lili.
dory
Laluna,nici sa nu te gandesti la asa ceva.LALUNA a scris:Eu n-as vrea sa fiu langa Iulia. Daca nu-i place?![]()
Stai linistita ca altfel

Te pup.
iulia
Eu totusi asi astepta pana se trimit toate plicurile, si doar apoi sa postam...

ANIKO
De ce sa nu mai asteptam pana pe 10 decembrie, cand e ultima zi pentru a trimite coletul? O sustin pe Aniko in ideea ca trebuie sa asteptam pana pleaca ultimul colet si doar atunci sa incepem sa postam imaginile cu ceea ce am primit, ce ziceti?
minzu.nadia
CE "agitatie" e aici...nerabdatoare tare...cred si eu...dar de ce sa asteptati pana se trimite ultimul colet pentru ca tot ramane cineva care inca nu l a primit cand o sa le desfaceti...
andra
Of, incep sa ma ingrijorez: inca nu l-ai primit? Maine se face o saptamana de cand l-am trimis...iulia a scris:Laluna,nici sa nu te gandesti la asa ceva.LALUNA a scris:Eu n-as vrea sa fiu langa Iulia. Daca nu-i place?![]()
Stai linistita ca altfel![]()
Te pup.

LALUNA

Cristi21,l-am trimis azi!

Cristi21, sper foarte mult sa ajunga coletul la timp si sa iti placa si continutul acestuia

minzu.nadia
Nadia, din cate stiu nu se pot face poze in oficiile postale, era vorba de o poza facuta acasa, unde nu se vede adresa, si una cu adresa de rezerva.
Mary

\ziceam ca e primul schimb la care particip,pana acum nu a fost necesar sa fac foto la coletele trimise... Sper sa nu fiu exclusa pe motiv ca nu am poza coletului,doar chitanta de la posta e dovada ca l-am expediat.

minzu.nadia
cred ca nici la mine nu te lasa sa pozezi la posta.. nici prin magazine nu prea te lasa.. si cred ca s-ar si uita lumea ca la urs ca aici nu se obisnuieste sa se scoata poze prin magazine sau alte institutii
hyaviv
Posta face mai peste tot si de banca, motiv pentru care o poza in intern e exclusa, pe motiv de siguranta.
Nu Nadia nici gand, mai dovada decat chitanta ta nu se poate. Plicurile au fost si pentru a infrumuseta pagina, in momentul in care facem anuntul ca am trimis. Imi parea exagerat sa cerem chitanta, pentru ca mai peste tot posta normala nu iti lasa bon si devenea totul prea complicat pretentios.
Intrebarea ta poate o sa fie de folos altor forumiste care trebuie sa trimiita.
Si ca sa nu mai lungesc vorba, astazi am trecut si eu pe la posta.
Gina te astept cu un semn cand ajunge.

Nu Nadia nici gand, mai dovada decat chitanta ta nu se poate. Plicurile au fost si pentru a infrumuseta pagina, in momentul in care facem anuntul ca am trimis. Imi parea exagerat sa cerem chitanta, pentru ca mai peste tot posta normala nu iti lasa bon si devenea totul prea complicat pretentios.
Intrebarea ta poate o sa fie de folos altor forumiste care trebuie sa trimiita.
Si ca sa nu mai lungesc vorba, astazi am trecut si eu pe la posta.
Gina te astept cu un semn cand ajunge.

Mary
Mary,sigur ca voi bate si toba:hihi:
sti cintecul cu ,,bunica bate toba''da am impresia ca tu ai pus 2-3 biscornu,prea e mare pachetul.Vad ca va grabiti si vreti sa le si expuneti,daca trebuie,luni o sa merg si eu la posta ca ma tem ca din sect meu pina in sect lui carol nu are tim sa ajunga...
,glumesc desigur

ginabreazu
Gina, eu zic saL inmanezi personal....nu te lasa impresionata..e plicul cu bule de aer..care da impresi

Mary
hahah prevad ca o sa fiu ultima care trimite ca eu nici acum nu am ajuns la posta..nici macar nu l-am pus in plic..
hyaviv
Pagina 4 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Pagina 4 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|