Schimb 2013 - trimiterile postale
Pagina 9 din 11 • Distribuiţi
Pagina 9 din 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Schimb 2013 - trimiterile postale
haha taci tu katy, crezi ca eu am mai facut vreodata biscoarne? ai al meu tot de incepator e...
hyaviv
Liliana cred ca curierul cu care ai trimis plicul a ramas inzapezit pe undeva, ca nu a dat nici un semn de viata pana acum.Liliana_ct a scris:Aniko, a plecat cu Fan-curier, miine ajunge la tine acasa.

ANIKO
Alina nu ai primit nimic?am verificat acum si apare plecat din Bucuresti in 28,11,2013 .
Am trimis cu Fan Curier.ANIKO a scris:Liliana cred ca curierul cu care ai trimis plicul a ramas inzapezit pe undeva, ca nu a dat nici un semn de viata pana acum.Liliana_ct a scris:Aniko, a plecat cu Fan-curier, miine ajunge la tine acasa.
Liliana_ct
Miine trimit si eu plicul, de la Pitesti, ca sa fiu sigura ca nu se inzapezeste pe traseu.

Irina
Liliana a ajuns curieru
l si ce e mai important biscornul,
mult!

ANIKO
Nicolina, a ajuns!!!!! Iti multumesc din suflet!!!! M-ai emotionat de numa!!! Iti multumesc din suflet!!

alina
Alina ma bucur ca ajuns , te pup si iti doresc sarcina usoara in continuare ... pupici si pentru Laluna .
Eu cu un ochi ma bucur (al meu a ajuns!) si cu altul ma ingrijorez
, ca sunt in asteptare... Katy, sa stii ca toti am inceput undeva, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji, sigur o sa fie pretios biscornul pentru ca o sa fie facut de tine... Si biscornul pe care l-am trimis eu Iuliei a fost prima mea incercare... 
Nico, am ajuns acasa! Vizita s-a incheiat, nu ca nu mi-ar fi placut sa mai stau cateva zile...

Nico, am ajuns acasa! Vizita s-a incheiat, nu ca nu mi-ar fi placut sa mai stau cateva zile...

LALUNA

Stiu eu ca umbli cu cioara vopsita

ma trec pe lista celor in asteptare

Mary
Pai da nu Viv? Eu nu stiu ce Doamne iarta-ma mi-a luat atata pana l-am terminat! Zici ca am cusut o perna
Mary,
sper sa iti placa!

Mary,

alina
lasa alina ca si eu am cusut modele mici care.. mi-au luat o gramada de timp, vb ta, ziceai ca cine stie ce sofisticatenii am cusut
hyaviv
Alina, al meu a fost inceput in Iunie hahahahaa deci nu ma ia nimeni...bine, il abandonasem la un moment dat dar ma bucur ca Nadia e tare fericita de el.
filipcarol
Fericita, intr-adevar, Carolina!
Si fara falsa modestie, cred ca esti si tu mandra de biscornul facut de tine. E nu m-as fi gandit niciodata sa cos modelul ales de tine pe un biscornu... Asociam astfel de pernute cu modele mai simple.. Astept cu nerabdare sa fie dat oficial startul 'Paradei biscoarnelor" .

minzu.nadia
Da Nadia, asa e, si eu ma bucur de ce a iesit..cel mai mult m-a zapacit backstitch-ul care nu a fost usor deloc...
filipcarol
Eu am tacut malc pana acum, ca nu stiam daca pot face un biscornu in timp util. Chiar daca n-am putut participa si eu la schimb, totusi am incercat sa fac unul pe care vroiam sa-l postez odata cu deschiderea "paradei". Daca-mi permiteti, voi pune si eu o poza alaturi de ale voastre. Daca nu-l pot pune aici, sa-mi spuneti si-l voi pune la rubrica adecvata. Dar astept cu nerabdare startul de maine. Sa stiti ca am citit pana acum fiecare postare a voastra si m-am bucurat de frenezia pe care ati avut-o si ma simt de parca am participat si eu. Promit ca data viitoare nu voi mai rata asa ceva, daca se va mai organiza.
De abia astept sa va "laudati". Si ma voi bucura alaturi de fiecare in parte.
De abia astept sa va "laudati". Si ma voi bucura alaturi de fiecare in parte.
delia
Delia, uite aici...
http://www.goblenul.com/t944p320-biscornu#225407
http://www.goblenul.com/t944p320-biscornu#225407
LALUNA
Deci maine dati startul?
Si eu ma voi bucura alaturi de voi. Abia va astept maiine...sa postati toate. da?
Si eu ma voi bucura alaturi de voi. Abia va astept maiine...sa postati toate. da?
aneta
Sunt si eu cu ochii pe acest topic sa nu ratez startul,abia astept,sunt sigura ca sunt modele deosebi
te
te
dory
Inca nu se posteaza pozele cu biscornul primit ? Eu sint gata sa trimit....
ginabreazu
Pagina 9 din 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Pagina 9 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|