Schimb intre membrii forumului - Craciun 2013
Pagina 3 din 5 • Distribuiţi
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Schimb intre membrii forumului - Craciun 2013
crina a scris:Irina a scris:Crina, ma asteptam sa te inscrii si tu.
Sunt sigura ca nu o sa il fac cum trebuie, si pentru ca nu am facut niciodata, chiar mie frica.filipcarol a scris:Hai Crina cu un monocrom. La viteza ta, il termini cat ai clipi...![]()
Pai crezi ca eu am facut vreodata? Asta e primul. Ia-o ca pe o provocare hahaha. Mie nu mi se pare greu de facut. Pentru toate exista un inceput. Sa il vezi pe al meu, mi-a mancat sufletul firul auriu dar am razbit. Si daca il faci monocrom nu e greu

filipcarol
Crina, nu vreau sa insist, cum nu vreau sa rog pe nimeni..e un inceput pentru toate, mai mult insa e un mod de a marca un alt an petrecut impreuna. Nu cred ca o sa conteze pana la urma atat de mult biscornul in sine. Se poate monta si in pernuta, e la fel de frumos.
Mary
poate ma inscriu si eu dar deocamdata mai astept..mai e pana expira termenul nu?
hyaviv
Viv, hai ca facem galerie si pentru tine
Si daca nu te inscrii, stii ce te asteapta
Pina pe 24 ai timp sa te hotarasti.

Si daca nu te inscrii, stii ce te asteapta

Pina pe 24 ai timp sa te hotarasti.
Irina
Ma primiti si pe mine ?Cred ca am stat un pic sa ma gindesc,cred ca ma voi descurca onorabil,cu toate ca am un pic de emotie pentru momentul cind va fi sa trimit ca voi sta cu gindul ca nu va fi ceva atit de frumos pe cit ar merita persoana careia trebuie sa trimit....dar ma alatur si eu voua fetelor...

ginabreazu

Gina . iti dai seama ce emotii va avea persoana care iti va trimite tie ?! Ce dragut ca tocmai tu sa ai astfel de ganduri

Lili
Impartasesc si eu aceeasi emotie, ai dreptate Lili, ni se deschide o lume noua, a biscoarnelor.
Eu astazi am inceput unul...o sa fac doua trei..sa vad ce-mi iese..
Eu astazi am inceput unul...o sa fac doua trei..sa vad ce-mi iese..
Mary
O sa fie un schimb frumos. Cata emotie se aduna!
Spor la lucru participantelor!
M-as inscrie si eu dar timpul meu liber depinde de cateva lucruri importante..
Spor la lucru participantelor!
M-as inscrie si eu dar timpul meu liber depinde de cateva lucruri importante..
Miha60
miha.. mai ai timp de gandire..si eu tot la faza asta sunt..pana duminica ma decid daca particip sau nu.. deocamdata sunt in cautare de modele..
hyaviv
Gasim modele, nu-i bai. Doar spuneti prin PM ce vreti sa reprezinte. Robotelul cercetas indata incepe sa rasfoiasca prin arhive

Irina
cercetem cercetam..daca nu gasim, cu siguranta cerem ajutor..

hyaviv
aoleeeeuuu, cu asa galerie..tre sa dau zor cu cautatul..
hyaviv
Viv, daca te inscrii iti trimit un biscornu umplut cu dulceata de trandafiri....

Liliana_ct

hyaviv
Numai pentru tine fac un atfel de acrificiu.....

Liliana_ct
sau umplut cu coji uscate de portocale si maruntite si cu scortisoara daca suntem in perioada Craciunului printre vatelina sau ce am mai pune ar mirosi foarte frumos.
dory
Cojile de portocala, petale de trandafir nu va recomand, absorb usor umiditatea din aer si risca sa pateze stofa, sa deterioreze in timp bisconul.
Mary
Anul asta nu am cusut numai putin de tot , lipsa acuta de timp , ar fi ocazia perfecta si motivarea ideala de a coase ceva , ma gandesc si va anunt , al doilea obiect trebuie cusut?
Cusut trebuie doar biscornu-ul si doar el este obligatoriu sa fie trimis catre partenera de schimb.
Mai aveti voie sa puneti ceva in plic pe linga biscornu doar un singur obiect, daca vreti neaparat sa mai trimiteti ceva partenerei de schimb - o felicitare, o carte postala, fire, nasturi, eu stiu ce mai va ginditi voi ca i-ar face placere destinatarei. Am vazut poze cu tot felul de obiectele trimise de la diverse schimburi de pe internet, de la jurubite de ata pina la servetele decorative si seturi de ace.
Mai aveti voie sa puneti ceva in plic pe linga biscornu doar un singur obiect, daca vreti neaparat sa mai trimiteti ceva partenerei de schimb - o felicitare, o carte postala, fire, nasturi, eu stiu ce mai va ginditi voi ca i-ar face placere destinatarei. Am vazut poze cu tot felul de obiectele trimise de la diverse schimburi de pe internet, de la jurubite de ata pina la servetele decorative si seturi de ace.
Irina
Cata activitate in acest topic!
Este foarte interesant de vazut mai multe biscornuri facute de fetele de aici. Eu ma tot uit pe modele, pe tutoriale pentru asamblat, dar nu cred ca reusesc sa dau de cap unui biscorn. Oricum, ma mai gandesc daca sa ma inscriu si eu... mai sunt 5 zile, nu?
Este foarte interesant de vazut mai multe biscornuri facute de fetele de aici. Eu ma tot uit pe modele, pe tutoriale pentru asamblat, dar nu cred ca reusesc sa dau de cap unui biscorn. Oricum, ma mai gandesc daca sa ma inscriu si eu... mai sunt 5 zile, nu?
Karm3n
Haideti fetelor, curaj ! Ce frumos ar fi sa fim cat mai multe participante!

ANIKO
dragelor..desi am zis ca astept pana duminica..m-am gandit: particip si eu la schimb!!!
hyaviv
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|