Elena - galerie goblen
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi •
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Elena - galerie goblen
Elena ,bine ai venit alaturi de noi . Cuvintele mele sunt prea sarace pentru a-mi exprima admiratia si respectul pentru munca ta .Felicitari .Sa te tina Dumnezeu sanatoasa si cu vederea de vultur pentru a putea sa-ti duci visul mai departe . Spor la lucru .
ile
O galerie deosebita. Am crezut ca am intrat intr-o galerie de picturi. Felicitari!
Brandusa
Elena ma bucur sa iti revad galeria,una mai frumoasa decat alta.
Ultima este intr-adevar piesa de rezistenta.
Ultima este intr-adevar piesa de rezistenta.
dory
Elena felicitari ptr intreaga ta colectie Sant adevarate bijuterii valoroase. Cat mai multe si mult spor in continuare

Lora
Absolut toate goblenurile dumneavoastra sunt pretioase!Felicitari pentru atata munca si timp acordat goblenului!

Nu stiu ce as mai putea adauga la tot ceea ce s-a spus pana acum. O galerie foarte frumoasa, cu modele de exceptie! Multe multe felicitari!
hyaviv
Superbe...hyaviv a scris: Nu stiu ce as mai putea adauga la tot ceea ce s-a spus pana acum. O galerie foarte frumoasa, cu modele de exceptie! Multe multe felicitari!
ginabreazu
Elena, sa-mi fi rusinica. Abia acum ti-am vazut galeria. Este exceptionala! Modele mari si grele lucrate si inramate impecabil. Nu ma mai satur sa le privesc. Ma duc sa iti caut si modele in lucru. Pana atunci felicitari si mult spor la lucru! 

EllaB
Nu ti-ai deschis "goblen in lucru"? Nu l-am gasit. Ce lucrezi acum? Nu ne arati si noua? Daca nu stii sa deschizi topicul spune-mi si iti deschid eu. Sunt convinsa ca lucrezi ceva spectaculos, ca si pana acum. 

EllaB
Draga Ella,rusinica si pentru mine,am aminat sa postez din dorinta de a-l arata finisat si inramat!
Aceasta este ultima mea "piesa"la care am migalit din august 2013,pina in aprilie 2014.Are 45-33 si 90anchor,prelucrare a Gelisei.

Astept impresiile voastre,si va doresc mult spor in toate activitatile!
Aceasta este ultima mea "piesa"la care am migalit din august 2013,pina in aprilie 2014.Are 45-33 si 90anchor,prelucrare a Gelisei.

munteanu elena
Elena, este de vis. Nu mai spun ce bine se potriveste cu rama. (sau rama cu el???). Splendid. Felicitari!

EllaB
munteanu elena a scris:Draga Ella,rusinica si pentru mine,am aminat sa postez din dorinta de a-l arata finisat si inramat!
FOARTE FRUMOS.

Nelik
Un tablou pe cinste cu o rama pe masura. foarte frumos, felicitari sincere Angelicai pentru prelucrare si tie pentru realizare.
valkia
M-am intors si astazi sa-l privesc.
Este o imagine desprinsa dintr-o iarna ideala, de basm, asa cum doar la tara o mai poti vedea. Imi place mult iarna, imi aduce aminte de copilarie, de momentele frumoase traite de sarbatori impreuna cu parintii. Goblenul tau reuseste sa-mi trezeasca toate aceste amintiri.
Felicitari Gelisei si tie !
Este o imagine desprinsa dintr-o iarna ideala, de basm, asa cum doar la tara o mai poti vedea. Imi place mult iarna, imi aduce aminte de copilarie, de momentele frumoase traite de sarbatori impreuna cu parintii. Goblenul tau reuseste sa-mi trezeasca toate aceste amintiri.
Felicitari Gelisei si tie !
ioanaviorela
0 galerie foarte frumoasadar ultima lucrare ma lasat fara cuvinte .Felicitari
vasi52
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|