Aniko - goblen galerie II
Pagina 4 din 37 • Distribuiţi
Pagina 4 din 37 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 37
Re: Aniko - goblen galerie II
Aniko, iar ai pus rame frumoase. Esti o priceputa si cu un simt al frumosului dezvoltat!

Miha60
Mi-am strans si eu toate lucrarile intr-un singur loc
http://www.goblenul.com/gallery/Album-personal-de-ANIKO-cat_u91.htm
Irina
http://www.goblenul.com/gallery/Album-personal-de-ANIKO-cat_u91.htm
Irina

ANIKO
Super,Aniko,sa le vezi pe toate adunate ,dar lipsesc ornamentele de iarna,clopoteii,care imi plac atat de mult!....

Maria_ct
Ce album frumos, super sa le vezi toate la un loc.
Aniko, felicitari peentru realizarea lor.
Aniko, felicitari peentru realizarea lor.

Liliana_ct
Maria, Liliana, Mary va
Gata am completat cu clopotei si cu sortuletele.

Gata am completat cu clopotei si cu sortuletele.

ANIKO
Foarte buna idee a avut Irina. Asa le vezi pe toate, si nu se pierd si daca adaugi o lucrare. Felicitari Aniko pentru tot ce ai cusut.
crina
Aniko, eu nici nu am stiut de posibilitatea prezentarii lucrarilor intr-un asa format... E foarte reusit! Felicitari! Oare de mult exista asa posibilitate - simt ca am omis ceva foarte util.

minzu.nadia
crina a scris:Foarte buna idee a avut Irina. Asa le vezi pe toate, si nu se pierd si daca adaugi o lucrare. Felicitari Aniko pentru tot ce ai cusut.
Subscriu.
duchess
Szia, Aniko!
Foarte frumos suportul. Îmi place mult. Însă chiar există mâncare specială pentru pisici castrate? Cred că ai glumit, așa-i?
Îmi place mult înrămarea ambelor modele, însă Pălăria bețivană este foarte foarte reușită din toate punctele de vedere.
Foarte frumos suportul. Îmi place mult. Însă chiar există mâncare specială pentru pisici castrate? Cred că ai glumit, așa-i?
Îmi place mult înrămarea ambelor modele, însă Pălăria bețivană este foarte foarte reușită din toate punctele de vedere.
gobelin
Gobelin am vorbit serios despre mancarea speciala. Din pacate nici eu nu am stiut asta pana cand nu ne-a avertizat veterinarul, avand in vedere ca pisicu meu s-a ingrasat destul de mult.
Daca va place noua mea "galerie" sa stiti ca si voi va puteti face una la fel!
Daca va place noua mea "galerie" sa stiti ca si voi va puteti face una la fel!

ANIKO
Aniko, imi place tot ce ai adaugat in ultimul timp galeriei tale. Insa copacelul e preferatul meu, iar modul in care l-ai pus in valoare mi se pare inedit, te felicit pentru idee.
"Fostul motanel" (ce haios l-ai numit!
) pare dragalas, sper din suflet ca la urmatoarea sedinta foto in calitate de suport sa ii folosesti partea din fatza, sa ii vedem si noi boticul...
"Fostul motanel" (ce haios l-ai numit!

LALUNA
Of! Ce roscat dragalas! Seamana cu Marlanu' Alinutei... Chiar asa: ce multe pisicute pe forum! Il pupam pe nasuc pe "fostul motanel"...
LALUNA
Ah, ce matza faina! E un grasan si un porcovan si seamana perfect la atitudine
cu motanoiul meu cel mai mare!

soranah
Pagina 4 din 37 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 37
Pagina 4 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|