Iarina - goblen galerie
Pagina 4 din 10 • Distribuiţi •
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Iarina - goblen galerie
Ultima editare efectuata de catre Iarina in Sam Ian 23, 2010 9:18 pm, editata de 1 ori
Iarina
Scuze pentru calitatea pozei ... Mai am una, mai buna, dar se vad mai tare defectele
Daca nu v-ati dat seama: este o husa de telefon, am descusut-o, am cusut pe ea o bucata de panza de goblen, am cusut modelul peste panza, dupa care am desirat firele si a ramas doar modelul pe husa.
Problema a fost ca panza pe care o aveam a fost cam rara, motiv pt care am cusut in cruciulita pe panza de goblen :plange: Asa ca mi-a iesit cam plin de gloduri si denivelari ... Asta a fost doar o incercare, un antrenament, pt ca vreau sa cos cu aceeasi tehnica niste huse mai frumoase.

Daca nu v-ati dat seama: este o husa de telefon, am descusut-o, am cusut pe ea o bucata de panza de goblen, am cusut modelul peste panza, dupa care am desirat firele si a ramas doar modelul pe husa.
Problema a fost ca panza pe care o aveam a fost cam rara, motiv pt care am cusut in cruciulita pe panza de goblen :plange: Asa ca mi-a iesit cam plin de gloduri si denivelari ... Asta a fost doar o incercare, un antrenament, pt ca vreau sa cos cu aceeasi tehnica niste huse mai frumoase.
Iarina
Iarina, nu am reusit sa inteleg, cum ai cusut pinza de goblen pe husa, si apoi ai descusut-o? 

crina
Iarina , ce idee buna ! felicitari !
lasa ca urmatoarele or sa arate mult mai bine!
lasa ca urmatoarele or sa arate mult mai bine!

duchess
crina a scris:Iarina, nu am reusit sa inteleg, cum ai cusut pinza de goblen pe husa, si apoi ai descusut-o?
Am insailat panza de goblen pe husa, ca sa stea fixata. Am prins ghergheful peste cele doua panze si am lucrat normal, pe panza de goblen, cu mare atentie sa nu "agat" firele de urzeala ale panzei. Ma rog, normal in cruciulita, ca era prea rara. Dupa ce am terminat am trasa saiaua si am inceput sa destram panza de goblen, fir cu fir. A mers un pic mai greu unde firele erau prinse sub modelul cusut in cruciulita, dar nu foarte greu.
Iarina
Ce frumoasa e husa,,, cate lucruri frumoase pot face doua maini dibace! 

Miha60
Iarina a scris:crina a scris:Iarina, nu am reusit sa inteleg, cum ai cusut pinza de goblen pe husa, si apoi ai descusut-o?
Am insailat panza de goblen pe husa, ca sa stea fixata. Am prins ghergheful peste cele doua panze si am lucrat normal, pe panza de goblen, cu mare atentie sa nu "agat" firele de urzeala ale panzei. Ma rog, normal in cruciulita, ca era prea rara. Dupa ce am terminat am trasa saiaua si am inceput sa destram panza de goblen, fir cu fir. A mers un pic mai greu unde firele erau prinse sub modelul cusut in cruciulita, dar nu foarte greu.
Ce idee!!! Multumim pentru explicatii

Poate reusesc si eu sa-mi personalizez anumite lucrusoare prin aceasta metoda. Daca as avea macar inca doua maini....
Pai tot de la voi, de pe forum, am aflat de metoda asta ! Si merge destul de bine daca ai modele micute, ca sa nu se prinda mult panza sub cusatura. Daca sunt modele mai mari probabil e mai greu de tras firele ...
Iarina
Am vazut si dosul impecabil, acum vad si fata. Tare dulcel este! Felicitari!
E un model foarte vesel si viu colorat, foarte potrivit pentru un bebel...FELICITARI, Iarina... 

Corina
am urmarit toata galeria ta. este plina de modele pentru copii si sunt toate foarte frumoase
felicitari!!! o sa caut la celelalte topicuri ce ai cusut tu ca felicitari!!!
bravo si spor la cusut in continuare!!!
felicitari!!! o sa caut la celelalte topicuri ce ai cusut tu ca felicitari!!!
bravo si spor la cusut in continuare!!!
amicuta
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 4 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|