Ioni - goblen galerie
Pagina 4 din 8 • Distribuiţi •
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ioni - goblen galerie
Felicitari pt galeria pe care o ai! Semnele de carte sunt foarte frumoase

alina
Ai o galerie frumoasa, imi plac mult decoratiunile pentru brad, iar Doamna cu liliac e superb!

ancuta_25
Ce frumoase sunt semnele!
Felicitări!
Te-aș putea ruga să-mi dai și mie diagramele de la modelul cu fluture? L-aș coase surorii mele mai mici că-i plac tare mult fluturii...
Felicitări!
Te-aș putea ruga să-mi dai și mie diagramele de la modelul cu fluture? L-aș coase surorii mele mai mici că-i plac tare mult fluturii...
gobelin
Ioni eu astept sa ne arati bradul tau de iarna , va fi incarcat cu ornamente facute de propriile-ti minute!
Te felicit pentru Sara Moon si aplaud semnele de carte, ultimul mi-a placut in mod deosebit!

Te felicit pentru Sara Moon si aplaud semnele de carte, ultimul mi-a placut in mod deosebit!
Cris
Foarte frumoasa galeria ta, dar asta m-a lasat fara cuvinte. E deosebit. Mie imi place asa cum este cu tot cu rama. Un cadou de nota 10. Mama ta va fii mandra de tine. Are si de ce.Ioni a scris:Ce părere aveți despre înrămare??rama are de fapt o tentă de argintiu sau cel puțin așa trebuia când am ales-o.aștept observații și propuneri.urmează să îl fac cadou mamei mele și vreau să facă o impresie bună." />
Felicitari.
Brandusa
Italianca cu flori

Din pacate s-a strambat la spalat, sper sa se poata rezolva la inramat.

Din pacate s-a strambat la spalat, sper sa se poata rezolva la inramat.
Ioni
Imi place mult cum ti-a iesit italianca - nu te preocupa, ramarii il vor intinde cum trebuie. Orice lucrare cusuta in punct de goblen are tendinta de a se deforma.

minzu.nadia
O galerie eleganta, frumoasa si mai ales originala. Ioni, m-au incantat toate lucrarile tale si mai ales executia lor, foarte, foarte reusite toate. Iti doresc sanatate pentru cel mic si astept sa vad ... ce urmeaza!
Ioana
Ioana
Ioana
superba Italianca,o rama potrivita cum stii sa alegi o va pune in valoare asa cum merita.
Imi place mult acest model al celor de la Luca's.
Imi place mult acest model al celor de la Luca's.

dory
Metrul de la Vervaco, 18x70 cm.

Inca nu l-am personalizat; deci lipsesc numele bebelusului si data nasterii.

Inca nu l-am personalizat; deci lipsesc numele bebelusului si data nasterii.
Ioni
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 4 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum