Nelik - goblen galerie
Pagina 5 din 37 • Distribuiţi •
Pagina 5 din 37 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37
Re: Nelik - goblen galerie
Va multumesc tuturor acelora care v-ati oprit pentru o clipa,sa vedeti ce am lucrat eu in ultimul timp.Va multumesc Gobelin,Miha,Tina,Nicolina si valexya,pentru aprecieri. 

Nelik
L-ai cusut foarte frumos. Buzele si ochii sunt foarte expresivi. Cred ca acolo a fost si cel mai dificil. Felicitari! :no1: Ce urmeaza?
Georgeta
Neli, foarte foarte frumoasa ti-a iesit tigancusa......se vede cai ai lucrat foarte ingrijit.....ce n-as da sa pot lucra si eu asa
crina
Nu ti-a fost greu sa-i faci trasaturile fetei(ochi,nas,sprancene,gene,buze) fiind imprimat?
Corina
Acolo e cel mai dificil de cusut ,pe imprimat,la trasaturile fetei,la ochi a fost mai,,cu cantec'',dar cosandu-l pentru a doua oara,parca am inaintat ceva mai repede.I l-am trimis prietenei mele iar dupa ce si-l va inrama,voi posta din nou.
Nelik
crina a scris:Neli, foarte foarte frumoasa ti-a iesit tigancusa......se vede cai ai lucrat foarte ingrijit.....ce n-as da sa pot lucra si eu asa
Hai fi serioasa Crina,ca tu lucrezi foarte frumos

Georgeta pentru moment nu lucrez nimic,ma voi ocupa putin de curatenie, in 3 august voi merge in Olanda pentru cateva zile,iar cand ma intorc,voi vedea.Am ceva sanse sa ma angajez,la un magazin iar atunci,automat voi coase mai putin.
mult spor va doresc tuturor !

Nelik
Si eu iti doresc,Nela, drum bun si un sejur placut in Olanda.
Sa ne reauzim cu bine aici ,pe forum.
Sa ne reauzim cu bine aici ,pe forum.

Corina
Neli, felicitari pentru tigancusa! Cu riscul de a ma repeta: nu stiu cum reusiti sa le faceti atat de precise, aceste modele imprimate 

Petro iubito,la trasaturile fetei,pe imprimat,nu e tocmai usor,mai cosi,mai descosi,pana iasa cum iti place.E adevarat ca si la tiganca si la icoana,la trasaturile fetei,am cusut afara la lumina naturala. 

Nelik
Felicitari Nela pentru goblenul terminat.
Sa te simti bine in Olanda si sa ai noroc la angajare.
Sa te simti bine in Olanda si sa ai noroc la angajare.
Călătorie plăcută, si îti tin pumnii pentru angajare!
Poate în Olanda găsesti niste magazine specializate pe goblenuri/accesorii/ate etc si ne spui si nouă ce e pe acolo... Cine stie...
Poate în Olanda găsesti niste magazine specializate pe goblenuri/accesorii/ate etc si ne spui si nouă ce e pe acolo... Cine stie...
gobelin
Frumoasa foc tigancusa ! Felicitari pt realizarea atat de precisa a trasaturilor .
Calatorie placuta si poze la intoarcere !
Bafta la angajare !
Calatorie placuta si poze la intoarcere !
Bafta la angajare !
Miha60
va multumesc dragilor pentru urari si incurajari
binenteles ca vor fi facute niste poze
mi-ar placea sa vad in Olanda vreun magazin specializat pe goblenuri,accesorii,etc....voi vedea ce si cum
Numai bine va doresc si.....muuult spor !
binenteles ca vor fi facute niste poze
mi-ar placea sa vad in Olanda vreun magazin specializat pe goblenuri,accesorii,etc....voi vedea ce si cum

Numai bine va doresc si.....muuult spor !
Nelik
Nela ,foarte frumoasa tiganca !
iti doresc si eu o calatorie placuta si bafta la angajare !
iti doresc si eu o calatorie placuta si bafta la angajare !

duchess
O galertie bogata si frumoasa.
Eu cred ca tu ai vreun motoras la ac, cosi atat de repede si frumos.
Calatorie placuta, succes la angajare. :cadou:
Eu cred ca tu ai vreun motoras la ac, cosi atat de repede si frumos.
Calatorie placuta, succes la angajare. :cadou:
Vio
Va multumesc mult pentru vizita tuturor.Va doresc si eu la randul meu ,mult spor in toate activitatile voastre.Sa ne auzim cu bine !!! 

Nelik
Imi place mult cum a iesit tiganca ta, foarte frumos ai urmarit toate amanuntele, ai un dar aparte la modelele imprimate
Olanda e o tara deosebita, vei avea ce sa vezi, iar oamenii sint foarte civilizati din ce am auzit eu de la alti turisti.
Drum bun si sa ne auzim cu bine cind te intorci!

Olanda e o tara deosebita, vei avea ce sa vezi, iar oamenii sint foarte civilizati din ce am auzit eu de la alti turisti.
Drum bun si sa ne auzim cu bine cind te intorci!

Irina
Pagina 5 din 37 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37
Pagina 5 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum