Nadia Minzu - lucrarile mele
Pagina 6 din 17 • Distribuiţi •
Pagina 6 din 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: Nadia Minzu - lucrarile mele
Niste bijuterii, atat steluta cat si felicitarea, imi plac amandoua deopotriva.

Cris
Felicitari, Nadia pentru frumusetile lucrate si pentru gestul tau.
Carolina, sa fi cuminte si anul asta...deja a inceput bine.
Carolina, sa fi cuminte si anul asta...deja a inceput bine.
Mary
Draga Carolina, cu o placere deosebita am lucrat aceasta steluta pentru tine si cred ca nu e nimic ca a intarziat de Revelion, asa ai primit surpriza deja dupa valul cel mare de cadoruri
Va multumesc, fetelor, pentru cuvintele frumoase -

Va multumesc, fetelor, pentru cuvintele frumoase -

minzu.nadia
Ce minunății ai trimis Nadia! Se pare ca ai talent si la miniaturi, felicitări! Îmi plac de nu mai pot!
carro9
Nadia, ma bucur tare mult ca ai intrat si tu in jocul acesta atat de placut al darurilor de suflet! Esti o persoana speciala... Darul tau pentrui Carolina e desavarsit, te felicit!

LALUNA
Nadia, steluta e minunata iar felicitarea foarte reusita!
Carolina, clar ai fost cuminte!
Carolina, clar ai fost cuminte!
nuti09
Va multumesc, dragelor mele!
Mi-a facut odeosebita placere sa intru si eu in 'joc', vorba Lalunei.
Draga Goblen, e Calarasi din R.Moldova?? Ca eu cam sunt in minoritate pe aici din Moldova

Draga Goblen, e Calarasi din R.Moldova?? Ca eu cam sunt in minoritate pe aici din Moldova

minzu.nadia
Hai ca te-ai facut experta in biscornu! E superb....culorile sunt foarte frumoase...si atatea margelute...e superb! Felicitari!!!
P.S. ce imi ppace ca mi se incarca mai usor pozele tale acum...ai schimbat rezolutia?

P.S. ce imi ppace ca mi se incarca mai usor pozele tale acum...ai schimbat rezolutia?
alina
Mersi, Alina - am prins gustul margelutilor cu ocazia Schimbului de Craciun, sa ma crezi ca pana atunci nu am avut zare de margelute prin casa, nemaivorbind de nasturei si panglici
Acum mi-am facut rezerve de toate si doar de dragul efectului dat de margelute cos biscoarne si stelute
Acest biscornu l-am cusut la comanda ptr a fi cumparat impreuna cu o steluta gen cea pe care i-am daruit-o Carolinei. E prima, dar cred ca si ultima data cand cos ptr vanzare, nu e placerea ceea cu care cosi ceva cadou sau pur si simplu pentru mine...
Ref. la descarcarea pozelor - e ImageShack-ul, au facut niste modificari in modalitatea de descarcare a imaginilor.

Ref. la descarcarea pozelor - e ImageShack-ul, au facut niste modificari in modalitatea de descarcare a imaginilor.
minzu.nadia
Hahah Nadia, asa simt si eu cand ma roaga cineva sa fac pt vanzare, parca nu am dorinta si sporul ca atunci cand fac ceva pentru mine sau sa dau cadou.
E foarte frumos si colorat biscornul. Vezi, ti-am zis eu, daca incepi cu margelute, nasurei si panglicute nu mai e cale de intors..te astept la o sesiune de shopping
E foarte frumos si colorat biscornul. Vezi, ti-am zis eu, daca incepi cu margelute, nasurei si panglicute nu mai e cale de intors..te astept la o sesiune de shopping

filipcarol
Carolina, de fapt tu esti vinovata ca a trebuit sa cos biscornul ptr vanzare - iti amintesti ca ti-am spus ca ma laudasem cu ce mi-ai trimis unor americani cu care lucram si au vrut sa cumpere biscornul tau?
Si daca eu 'NU' si 'NU' - s-a pus pe capul meu una din ei sa ii cos unul de vanzare si steluta la fel, dar Humbagul cela cu fulgusori (l-am pus in topic la biscornu mai demult) i l-am dat cadou
Margelutele si nastureii sunt, intr-adevar, o mare pacoste .... nu mai scapam de dorul lor...

Margelutele si nastureii sunt, intr-adevar, o mare pacoste .... nu mai scapam de dorul lor...

minzu.nadia
Doamne, cat de frumos este si ce finut lucrat. Nadia, felicitari!
valkia
Felicitari, Nadia, pacat ca trebuie sa te desparti de o asemenea frumusete...

LALUNA
Foarte frumoase goblenuri ai in galerie, Nadia ! Felicitari !
Spor la lucru !

Spor la lucru !
Rosa
Ce frumos biscornu!
Eu cred ca daca poti sa si scoti bani din placerea de a coase, cu atat mai bine. Va invidiez pentru ''nebuniile'' astea frumoase, care va ies din maini... eu sunt la stadiul de '' nu inteleg deloc cum se face asa ceva''
Felicitari, Nadia! si la cat mai multe comenzi.
Eu cred ca daca poti sa si scoti bani din placerea de a coase, cu atat mai bine. Va invidiez pentru ''nebuniile'' astea frumoase, care va ies din maini... eu sunt la stadiul de '' nu inteleg deloc cum se face asa ceva''

Felicitari, Nadia! si la cat mai multe comenzi.

Karm3n
Pagina 6 din 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Pagina 6 din 17
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|